nie cię nie wyzywam, po prostu stwierdzam fakt. Widzisz jakieś epitety? To że się tak zachowujesz świadczy tylko o tym że cię to boli, wiesz kiedy boli? Prawda boli, widzisz dajesz mi do zrozumienia, że mówię prawde.
Przeczytaj sobie swój post, zawarłeś w nich więcej tekstu poniżej poziomu niż ja w całym temacie zwała
Ale ciebie i kolegów bolą te lajki, ja o nie nie dbam, nie wiem ile mam od ozoba, ile od czarnego, ty wiesz lepiej wiec kolejny powod , że masz problem z życiem w internecie, brakuje ci akceptacji czy uwagi? Wcześniej obraziłeś czarnego i ozoba że to ludzie z których 3/4 forum się śmieje. Tak postępuje osoba inteligentna i kulturalna? No chyba nie.
Poza tym, nie dbam o ilość, a o jakość, co to za argument 3/4 forum się śmieje? Idę o zakład że ta teza jest też kłamliwa jak wiele rzeczy w twoim wykonaniu, jakoś nie widzę by ludzie na poziomie jak blackmore,morrow,duch,doktor,magnum,barkbus,futbolowa,mzatlanda,loczek, janop, ycu i wielu innych się z kogoś śmiali.
Jedynie ekstrema prawicowa, a jeszcze niedawno byłem prawicowcem.
skoro jesteś taki inteligentny powinienieś zrozumieć ze chodzi o puste trybuny gdzie Legia ma co sezon w pucharach? Jakos regularnie.
Jak chcesz wiedzieć kiedy bronisz kiboli to polecam zajrzeć w swoje archiwum, zobacz jak niedawno wypunktowali cię duch z morrowem.
jako że to jest moja ostatnia odpowiedź na twoje wyzwiska, oskarzenia, ubliżania więc dam ci radę byś już nie kłamał . Ja zawsze uderzam w tych co demolują, jak piszę kibole to możesz już założyć że mówię o chuliganach , nie o kibicach co śpiewają, bawią się i normalnie się zachowują.
Ja nie zamierzam już się bawić tutaj w odpowiedzi, chcesz to odpisuj, nie chcesz to nie odpisuj, ja nie odpiszę już nic.
Pozdrawiam.
Jak chcecie to mnie zbanujcie, bede miał wiecej wolnego czasu a wy spokój.