Zwała

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Zwała

Post autor: League » 01 lis 2016, 13:16

DDK pisze: Wyzywanie od kłamców, czy braku czytania ze zrozumieniem jest w tym wypadku niczym nie podpartą grą pod publiczkę, w której liczysz, że piątki przybiją Ci ozob, czarny samael czy jeszcze jakiś inny Twój wielki kolega.
nie cię nie wyzywam, po prostu stwierdzam fakt. Widzisz jakieś epitety? To że się tak zachowujesz świadczy tylko o tym że cię to boli, wiesz kiedy boli? Prawda boli, widzisz dajesz mi do zrozumienia, że mówię prawde.

Przeczytaj sobie swój post, zawarłeś w nich więcej tekstu poniżej poziomu niż ja w całym temacie zwała :D Osiągnięcie mozesz sobie przyznać;p

Ale ciebie i kolegów bolą te lajki, ja o nie nie dbam, nie wiem ile mam od ozoba, ile od czarnego, ty wiesz lepiej wiec kolejny powod , że masz problem z życiem w internecie, brakuje ci akceptacji czy uwagi? Wcześniej obraziłeś czarnego i ozoba że to ludzie z których 3/4 forum się śmieje. Tak postępuje osoba inteligentna i kulturalna? No chyba nie.
Poza tym, nie dbam o ilość, a o jakość, co to za argument 3/4 forum się śmieje? Idę o zakład że ta teza jest też kłamliwa jak wiele rzeczy w twoim wykonaniu, jakoś nie widzę by ludzie na poziomie jak blackmore,morrow,duch,doktor,magnum,barkbus,futbolowa,mzatlanda,loczek, janop, ycu i wielu innych się z kogoś śmiali.
Jedynie ekstrema prawicowa, a jeszcze niedawno byłem prawicowcem.
DDK pisze: zakazy stadionowe"
skoro jesteś taki inteligentny powinienieś zrozumieć ze chodzi o puste trybuny gdzie Legia ma co sezon w pucharach? Jakos regularnie.

Jak chcesz wiedzieć kiedy bronisz kiboli to polecam zajrzeć w swoje archiwum, zobacz jak niedawno wypunktowali cię duch z morrowem.
jako że to jest moja ostatnia odpowiedź na twoje wyzwiska, oskarzenia, ubliżania więc dam ci radę byś już nie kłamał . Ja zawsze uderzam w tych co demolują, jak piszę kibole to możesz już założyć że mówię o chuliganach , nie o kibicach co śpiewają, bawią się i normalnie się zachowują.
Ja nie zamierzam już się bawić tutaj w odpowiedzi, chcesz to odpisuj, nie chcesz to nie odpisuj, ja nie odpiszę już nic.
Pozdrawiam.
Jak chcecie to mnie zbanujcie, bede miał wiecej wolnego czasu a wy spokój.

Wróć do „Wracając Do Meritum”