FMy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 27 sie 2005, 15:22

No to teraz ja :

Po pierwszym sezonie w Atletico zająłem 4 lokatę i musiałem zagrać w El. do LM gdzie miałem się zmierzyć z .....Arsenal'em :( Ale o tym później

Mój skład jest następujący :

--------------Leo Franco-------------

Cafu----Dellas---Burdisso---Pander

Groenkjer--Mavuba--Ibagaza--Petrov

---------Kezman-----Tevez

Na razerwie mam takich piłkarzy jak: Brożek Paweł, Dagoberto, Luccin, Snejider, Meira, Pablo. Idzie mi bardzo dobrze. W tym roku mierzę w 1. lokatę ;) choć wiem, że będzie straaasznie ciężko. Teraz co do meczu z Arsenal'em. Niestety 1 mecz przegrał 3:0 na wyjeździe. To był dla mnie koniec marzeń o LM o którą przecież tak walczyłem. 2 gole Reyes'a i jedn Henry'ego :( byłem wściekły. Mecz u siebie widziałem w czarnych barwach. Ale dałem taktykę 4-3-3, żeby jeszcze powalczyć. Petrov - 1:0 dla mnie. Do przerwy jednak przewaga Arsenal'u. 59 min Kezman 2:0 dla mnie :D 78 min Tevez - 3:0 dla mnie 85 min Kezman i 4:0 dla mnie...skakałem z radości po całym domu :D Ale jeszcze nerwowa końcówka. 90 min moje serce zastygło. Karny dla podopiecznych Wenger'a :( jestem załamny....Henry podchodzi do piłki i...........Leo Franco broni :D At. Madrid idzie dalej. Mam grupę z Juve, Lyon'em i kimś jeszcze.

Pozdro

Wróć do „Hyde Park”