FIFA Ultimate Team

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

FIFA Ultimate Team

Post autor: Arwin » 09 lis 2016, 8:40

Slim91 pisze: Nie wierzyłem, że jest jeszcze jakaś osoba która wierzy, że jakakolwiek karta chemistry dodaje +10 pace. Nowe chemistry przez wielu użytkowników zostało obalone już w dniu premiery. Karty stylu nie dają takiego efektu z prostego powodu - byłoby to nieopłacalne dla EA.

Na czym polega niby ten handicap :?: Na tymże oddajemy 20 strzałów, a rywal ledwie 2 i to on wygrywa 0:2 :?: Czy na tym, że wpadają przypadkowe gole bądź piłkarze pudłują w 100% sytuacjach :?: Jak na moje oko takie sytuacje zdarzają się na boiskach w realu więc nie ma się o co czepiać.
Bardziej się rozchodzi o to, że obrona, pomoc i bramkarz nagle dostaje wylewu, podania są bardzo słabe, zawodnicy się gubią, obrońcy przeciwnika doganiają mojego skrzydłowego z 90 pacem tracąc kilka metrów do mnie. Uwierz, wiem w co mówię. Gram w FUTa od 4-5 lat, w poprzednim sezonie długi czas byłem w pierwszej lidze, więc nie jestem tylko kolejnym krzykaczem, który nie umie grać i narzeka jakie to EA jest złe. A skoro tyle osób o tym mówi głośno, to coś musi być na rzeczy.

Wróć do „Gry Forumowe”