Młodzieżowa Liga Mistrzów

Awatar użytkownika
chuck29
Skład B
Skład B
Reputacja: 41
Kontakt:

Młodzieżowa Liga Mistrzów

Post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 14:18

Nie sprawdzałem kogo tam Benfica w ogóle zgłosiła z rocznika 97. Na pewno jednym z tej trójki jest J. Carvalho, bo grał z Besiktasem w tej kolejce. A Jose Gomes wiadomo - musowo jeśli chcą coś osiągnąć ;) Kalaica pewnie też nie zgłoszony skoro jeszcze ani jednego spotkania nie rozegrał. A szkoda. Na niekorzyść Benfiki działa fakt, że nieraz w środku tygodnia gra drużyna B. Kadrę mają co prawda cholernie szeroką, ale nie zawsze mogą poświęcić wszystkich najlepszych dla ekipy z UYL.

Dzięki za notkę o Duńczykach. Nazwisk kompletnie nie pamiętam, bo widziałem ich raptem te dwa razy z Hiszpanami i spotkania te oglądałem raczej pod kątem przyjrzenia się Juvenilowi Barcy i Atleti. Jeśli chodzi o Atleti z tamtej drużyny kojarzę pomocników, którzy grają i w tej edycji: Ferniego, Juana Moreno i Toniego Moyę. Ciekawą mają sytuację w grupie. PSV tak jak pisałeś, z Rostovem raczej dopełni formalności, więc Atleti zagra z Bayernem o awans. Szkoda, że Fabian Benko nie gra w tym sezonie.

Barcelona cały czas ma w zanadrzu zgłoszonych Alenę, Ferrana, Mujicę czy Carbonella, ale jako że oni wszyscy grają regularnie w B to raczej nie będą wykorzystywani dodatkowo w UYL. Choć chciałbym się mylić i zobaczyć np. Carlesa chociaż w Top4 :) Szczególnie, że ta druga linia (poza Oriolem) Collado - Monchu tyłka nie urywa.

Wróć do „Puchary Europejskie”