Figo11 pisze:Według mnie Ronaldo jest najlepszy bo byl najskuteczniejszy na MŚ a e2 jedna brameczka w tej imprezie zdobyl
To zes pojechal
Fajne masz zdanie, jak kazdy mierny kibic ktory patrzy tylko w jedna strone.bagg pisze:którym moim zdaniem najlepszy nie jest, już nie
Ehhh, klania sie jak klania, tylko ze ty sam raczej nie lapiesz co piszesz.bagg pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania
Figo11 pisze:Jest najlepszy bo zdobył tam króla strzelców i jest najlepszym napastnikiem na świecie przez jeszcze rok czasu dopuki ktoś inny zdobędzie to trofeum.Ronaldinho dostał nagrode zawodnik roku, a Ronaldo zdobyl mistrza świata i króla strzelców co mówi że jest najlepszym napastnmikiem przez kolejne 4 lata. Króla strzelców zdobywają zawsze prawie napastnicy. A poruszyłeś kwestie napastnikow. Teraz z drugiej strony Małysz zdobyl Mistrza Świata to oznacza że Mateja jest od niego lepszy
Ojj, ktos ci chyba grabki zwinal
Hmmm, tak sie zastanawiam, Ronnaldinho to podobno napastnik, bramek ma jak na lekarstwo, wiec gdzie tu jego "napastnikowosc".
Co do przykladu Malysza to wedlug mnie jest bardzo dobry... tylko trza by go troszke rozwinac.
bagg pisze:eśli to, że strzelił najwięcej bramek na Mistrzostwach Świata oznacza dla Ciebie, że jest najlepszy na świecie to życzę powodzenia(przyda się)
No sory, ale skoro strzelil najwiecej bramek na MŚ, plus do tego strzela minimum 25 bramek w sezonie to o czyms to swiadczy, bo jezeli nie to tobie zycze powodzenia.
bagg pisze:No i jest Mistrzem Świata pozatym co nie oznacza, że jest najleszpy.
najleszpy? moze nie, ale Mistrz Świata oznacza ze ktos jest najlepszy oczywiscie poza pilka nozna i innymi sportami druzynowymi. Bo panowie zauwarzcie do cholery ze Ronaldinho tez tamten tytul wywalczyl.
To mowimy o pilkarzu czy napastniku w koncu? I w ogole jak mozna mowic ze jeden pilkarz w grze druzynowej jest najlepszy na swiecie, przeciez to debilizm.Niggaz pisze:A ja do tej pory byłem przekonany, że najlepszym piłkarzem świata został wybrany Ronaldinho a tu taki klops
Raulito pisze:Ciekwe jak poradzi sobie Robinho w REALU w brazyli był gwiazda ciekawe czy zablysnie w Hiszpanii oby tak dzisaiaj zaczyna na ławce ale trudno sie dziwic jak dopiero niedawno przylecial do Madyrtu i ma za saba dopiero 1 trningg z REALEM !!! HALA MADRID
A do ciebie tylko tyle, jezeli masz pisac wiecej to zlituj sie i zaprzestan, ponizania siebie i obnizania poziomu forum ktore i tak juz spadlo na pysk
No i co to do cholery ma do czegobagg pisze:O ile mnie pamięc nie myli to najlepszy na tej imprezie był Kahn? ale mogę się mylić
Sory ze nie pokolei, ale tak zasuwacie ze swoimi idiotyzmami ze nie nadarzalem.
Pozdro