Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 29 lis 2016, 13:08

blackmore pisze: Zajebista wypowiedź, polakujcie mu.
Opiera się na danych teoriach w rozmowie z człowiekiem, który w ten sposób nie pisał.
To Ty nieustannie wchodzisz do tego tematu i komentujesz moje wypowiedzi starając się udowodnić...w sumie nie wiem co. Nie rozumiesz, nie chcesz pojąć co się tutaj działo kilka miesięcy temu to nie czepiaj się moich wypowiedzi jak nie znasz kontekstu. Były tutaj jasne oczekiwania tego co ma się zmienić i do tego cały czas się odwołuje. Ty natomiast czepiasz się, mówisz tylko o swoich odczuciach i nie rozumiesz do kogo pije nawet pomimo tego, że już kilkukrotnie starałem się wyjaśnić cały kontekst.

Nie piszę natomiast tutaj po to, żebym był lajkowany, więc daruj sobie te daremny uwagi.
czarny samael pisze: Porównuję, bo uprzedzam Twoje lamenty, że wyniki z LE się nie liczą. Póki co United na jesieni w Europie w 2016 > United w 2017. W lidze jest podobnie. Nie pamiętam jak było w Pucharze Ligi, ale jestem prawie pewien że nie osiągnęliśmy pół-finału o który jutro gramy.
O Europie nawet nie chcę mi się komentowac. Nie chcę dyskutować na takim poziomie absurdu. Co do ligi. Po 13-stu kolejkach mielismy 27 punktów, bilans 8-3-2 i 1 punkt straty do prowadzącego wtedy Leicester. Tak, podobnie :beer:

Wróć do „Anglia”