Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: Carbon » 01 gru 2016, 11:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
:arrow: Morrow - nominuje go, żeby nie było przypału, że nie czytam jego długich postów.
:arrow: Dr.Football1 - nie ma nic lepszego niż przyjście zmęczonym po zajęciach i czytanie o rozerwanej dupie.
:arrow: futbolowa - z kobietami czasem warto trzymać sztamę.

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
:arrow: Delpiero14 - bo jest aktywny, a to póki co najważniejsze, z czasem się wyrobi. :mrgreen:
:arrow: matt_ - podobnie jak wyżej w sumie.
:arrow: mbcz - bo mi się myli z mattem i teraz sam nie wiem, którego miałem tu wpisać.

3. Najsłabsze ogniwo forum
Jestem zbyt miłą osobą, by wytykać błędy innym.

4. Największy piłkarski znawca
:arrow: Dr.Football1 - bądźmy szczerzy, nie ma większego pedofanatyka w polskim internecie.
:arrow: Cement - bo ogląda puchary latynoskie i inne dziwne mecze.
:arrow: fekalia - duuuuże pojęcie o Calcio, także lubi czasem pisać o talentach.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Chciałbym poznać każdego z osobna, przykro mi.

6. Największy dowcipniś
Tyle śmiesznych obrazków co ja, to nikt nie wrzucił w tym roku, a i tak głosów na mnie póki co brak. :ban:
:arrow: ubek - czasem coś śmiesznego z wykopu podpierdoli.
:arrow: piotrcies - ;]]]
:arrow: Boromir - jest śmieszny.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Nikogo.

8. Największy dziwak
Tu też wolałbym nie pisać, bo zaraz by spina się wywołała, a ja jestem miłym, grzecznym i szczerym chłopcem. :(

9. Najlepszy mod
Brak głosu, nienawiść do modów tak zostałem wychowany.
Albo w sumie.
:arrow: Dr.Football1 - bo próbuje przekonywać ludzi, by pisać posty w odpowiednich tematach, lubię to.

10. Najlepszy typer
11. Najlepszy avatar
To jest jakaś tragedia, że moje avatary nie dostały jeszcze ani jednego głosu, nie macie kompletnie taktu i gustu, skoro nie doceniacie szczegółów, w jakie włożyłem trochę pracy. :(
:arrow: Sergek - bo leciutko poprawiałem ten avatar i wygląda świetnie. Nie to co reszta.

12. Wydarzenie roku na forum
W tej kategorii bezapelacyjnie powinien wygrać mój powrót do postowania po półrocznej przerwie. Nie rozumiem, dlaczego tylko jedna osoba do tego potrafiła się przyznać.
:arrow: EURO 2016!
:arrow: Polityka tak najogólniej.

13. Kto poczynił największy postęp
No proszę, kolejna kategoria, którą powinienem wygrać. Tak moi drodzy, nawet ja zauważyłem progres w moich postach. I to wyraźny.
Nie no, nie mam pojęcia, serio, musiałbym przewertować masę tematów piłkarskich, żeby to stwierdzić, a nikt szczególny mi w oko nie wpadł.
Albo mam.
:arrow: Magnum - o, tu widzę progres nawet!

14. Najbardziej pomocny użytkownik
:arrow: Kluchman
:arrow: futbolowa

15. Najfajniejszy uzytkownik
:afro: :afro: :afro:
:arrow: piotrcies - bo jest fajny.
:arrow: Diamen23 - bo jest fajny.
:arrow: Sergek - bo jest fajny.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2016, 23:53 przez Carbon, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”