Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 28 sie 2005, 16:11

No coz twoje zdanie jest takie moje takie, ale z Aston Villa zagralismy bardzo dobrze.Było duzo sytuacji bramkowych, wiec kto je wypracował?
Fletcher zagral z Villa bardz dobre spotanie wg mnie,

Twoje zdanie jest takie ze sie nie powinno zarabiac za zasługi, a moje jest inne wiec tu sie nie dogadamy.

Ktos na młodych musi pokrzykiwac, ktos z doswiadczeniem, ktos kto potrafi pokierowac drozyne do zwyciestwa.Za pare lat mam nadzieje bedzie to Roo teraz jeszcze jest za młody i za mało doswiadczony.Szkoda ze był szum z Rio bo on tez mogłby sie nadawac na lidera, ale za duzo cyrkow robil z tym kontraktem.

Newcastle miało słąby poczatek ale oni jednak sa nieprzewidywalni.Teoretycznie maja swietny skład ale chyba trener to do zmiany jest.Mi sie widzi ze poleci juz po dzisiejszym meczu :D
Mysle ze United wystawi najlepszy skład, i ewentulanie w drugiej połowie szasne dostanie Smith i Bardsley.

A co do Heinze to zobaczymy na koniec sezonu kogo fachowcy wybiora na najlepszego lewego obronce.Wtedy sobie pogadamy.
Zreszta Heinze to jest prawdziwy pilkarz ktory gra, nie narzeka i nie mysli nawet o zmianie klubu, w przeciwienstwie do niektorych innych wiernych klubowi oborncow.

Wróć do „Anglia”