Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: Delpiero14 » 04 gru 2016, 14:44

Doktor mnie zainspirował :) Oto moje typy:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Ciężko stwierdzić kto tutaj jest najbardziej wartościowy, ale ja stawiam na następującą trójkę:

czarny samuel - Z tego co zaobserwowałem wypowiada się w dość wielu tematach i ma bardzo dużą wiedzę na wielu płaszczyznach tego forum.
Dr.Football - Mimo, iż jest na tym forum zdecydowanie krócej niż wielu starych "wyjadaczy" swiatapilki to jest imponujące jak potrafił sobie zaskarbić sympatię tylu użytkowników, łącznie z moją. Godne uwagi.
Tomusmc - Często poświęci chwilę lub dwie by napisać coś w kilku tematach. Do tego parę razy wyprowadził mnie z błędu, gdy coś pokręciłem, co doceniam.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Moje typy:

Vampeta - Duża piłkarska wiedza na temat tego co dzieje się w niebiesko-czarnej części Mediolanu. Ogarnij jeszcze jakiś fajny avatar i będzie git :wink:
Melaviock797 - Fajnie, że kolejny kibic JUVE zasilił skład. Do tego pisze bardzo z sensem. Liczę, że będziesz pojawiał się częściej :wink:
Matt_ - Udziela się coraz częściej. Jego posty są bardzo ciekawe. Oby tak dalej :spoko:

3. Najsłabsze ogniwo forum -
Nie znalazłem

4. Największy piłkarski znawca -
Dr.Football1 - Nie wiem skąd bierze informację o tych młodych chłopakach, ale jest to godne uwagi :spoko:
Diamen23 - Rzadko się zdarza bym się z nim nie zgadzał odnośnie tego co piszę.
Ozob - Duża wiedza tak jak koledzy powyżej. Można się z jego postów czegoś nauczyć.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Diamen23 - To musi być bardzo spoko ziomek :D
czarny samuel - Odnoszę, że mamy bardzo podobne zdanie na wiele tematów. Do tego lubi komiksy Cyanide and Happiness, co tylko potwierdza jego dobry gust.

6. Największy dowcipniś -
Ubek - To był trudny wybór, bo każdy od czasu do czasu rzuci jakimś żarcikiem, ale rzadko kiedy widzę posta Ubeka w którym nie ma żadnego ukrytego dowcipu.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? -
Jestem tu za krótko by się wypowiedzieć.

8. Największy dziwak -
Nie znalazłem

9. Najlepszy mod -
Maciek_88 - Wykazał się dużą odwagą by zmieniać mojego posta :mrgreen: Ale pamiętaj, że ja nie zapominam :wink:

10. Najlepszy typer -
Nie odwiedzam za często tematu, więc nie mam zdania

11. Najlepszy avatar -
Cloner - Tony Soprano jest świetnym avatarem. Zawsze jak widzę to zdjęcie to sobie myślę: Ten Cloner to musi być kozak. Potem jednak czytam treści posta i czar pryska :mrgreen: (Taki żarcik, bez urazy :wink: )
Dr.Football Bardzo fajny avatar i tyle w temacie.
Ozob - Oryginalna wizja stworzenia Adama :)

12. Wydarzenie roku na forum -
Nie mam zdania

13. Kto poczynił największy postęp -
Zbyt mały staż na forum, więc również nie mam zdania

14. Najbardziej pomocny użytkownik -
Tomusmc - Uzasadniłem to w tekście parę linijek wyżej.

15. Najfajniejszy uzytkownik -
Diamen23 - Odnoszę wrażenie, że polubiłbym jego osobę :)
Carbon - Z twoich postów wynika, że prywatnie musisz być bardzo ciekawą personą :wink:
Futbolowa - Mam wrażenie, że jest osobą, której nie da się nie lubić. Bardzo barwna i pozytywna postać tego forum. Do tego kobieta lubiąca piłkę jest faktem dającym jej dodatkowe punkty :D

To moje prywatne spostrzeżenia. Prosiłbym o wyrozumiałość. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem :beer:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2016, 16:16 przez Delpiero14, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”