1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow - Za łatwość tworzenia dłuższych, merytorycznych i obiektywnych wypowiedzi. Nie zawsze chce mi się te posty czytać, co Morrow czytał już na pewno wielokrotnie, ale to tylko ze względu na to, że nie zawsze tematyka tych wpisów mnie w danej chwili interesuje. Gdy już czytam, to zawsze z przyjemnością. blackmore - Można tu skopiować około 90% opisu dotyczącego Morrowa. Poza tym ma plusa za Forum Managera. Tym bardziej, że sam początkowo sceptycznie podchodziłem do pomysłu tej zabawy.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - matt_ - Póki co nie napisał jeszcze zbyt wielu postów, ale ma duży potencjał na bycie rozpoznawalnym i wartościowym członkiem naszej małej społeczności. mbcz - Każdy, kto wnosi jakiś zauważalny wkład do działu hiszpańskiego jest przeze mnie mile widziany.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Teoretycznie można wymienić kilka osób, ale nie chcę tego robić. Nawet jak ktoś ma delikatne momenty, to można u niego znaleźć również pozytywne aspekty.
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1 - Ogólnie na forum się uzupełniamy, bo trudno, by ktoś znał się na każdym fragmencie piłkarskiego świata, ale doktorek dostaje wyróżnienie za pasję i piłkarską pedofilię.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Jestem mało towarzyski.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek - głosuję na niego co roku, więc to chyba żadne zaskoczenie.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Kamil232 i MarcinW - Bo pewnie chcieliby wrócić, ale nie mogą. Ci co odeszli dobrowolnie i nie wracają to lamy.
8. Największy dziwak - futbolowa - Za jej sny, perypetie rodzinne i inne domkowe opowieści. Nawet imię ma jakieś dziwne, bo rzadkie. janop - Woli oglądać ligę szkocką lub np. rosyjską niż bardziej "mainstreamowe" piłkarskie wydarzenia, co na pewno stanowi odstępstwo od "normy".
9. Najlepszy mod - pws - Nie tyle za moderowanie, co za to, że z pomoca innych użytkowników stworzył to miejsce i nadal utrzymuje je przy życiu, a uwagi co do możliwości poprawy nie są ignorowane.
10. Najlepszy typer - Nie wiem.
11. Najlepszy avatar - futbolowa - Bo występuje na nim osobiście i pokazuje, że jest ostrą babką.
12. Wydarzenie roku na forum - Nic mi nie przychodzi do głowy. Najwyżej edytuję.
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - Widać, że dojrzewa i jest coraz bystrzejszy. Dr.Football1 - Bo rzucił alkopiątki.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Dzidek_ - Dał mi się pod tym względem zapamiętać. ycu - Za kompetentne porady medyczne i farmaceutyczne.
15. Najfajniejszy użytkownik - ubek - No jest fajny (choć nie lubię tego słowa), albo dobrze udaje. rekinho - No też tu pasuje.