Plebiscyt Forumowy 2016

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: Diamen23 » 10 gru 2016, 17:03

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
a) Dr.Football - wiadomo. Duża wiedza o piłce, ciekawie czyta się jego posty, pisze o wszystkim od talentów przez Atletico na polskiej lidze kończąc. Do tego bardzo ciekawe posty niepiłkarskie.
b) Morrow - największa liczba lajków i najwyższy poziom merytoryczny. Gdyby wziąć wszystkie jego posty i wydać na ich podstawie książkę byłaby ona grubsza niż "Poradnik jak zrozumieć kobietę".
c) Ubek - luźny styl i dużo humoru wprowadzonego do różnych tematów.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
a) Delpiero14 - wiadomo. Forumowicz, który pisze i w tematach włoskich i ogólnoforumowych, dzięki czemu mogą go kojarzyć wszyscy. Młody chłopak i czasami zdarzają mu się wpadki, ale wydaje się, że się zadomowił.
b) Vampeta - pasuje do zgorzkniałej i rozżalonej społecnzości Interistów na forum. Niezłe posty, często się z nim zgadzam.
3. Najsłabsze ogniwo forum -

4. Największy piłkarski znawca -
a) Dr.Football - wiadomka.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Dr.Football, piotrcies, Delpiero 14 ofc, Enjoy, cloner i inni
6. Największy dowcipniś -
lubię trolling ubeka, często mnie rozbraja. Poza tym czasem sie uśmiechnę pod postami Piotrka żeby mu nie było smutno. Boromir.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
jestem na forum 11 lat, więc chyba nie ma sensu wypisywać. Dużo ciekawych twarzy zniknęło, no i trudno.
8. Największy dziwak -
a) Cement - dziwne poglądy i miłość do klubu z niższej ligi macedońskiej. Nie jestem do niego w żaden sposób negatywnie nastawiony, ale wygląda na dziwną personę.
b) Wilmore - kompletnie oderwany od rzeczywistości.
9. Najlepszy mod -
Piotrcies, Morrow, fieldy
10. Najlepszy typer - barcaqzyn?
11. Najlepszy avatar - wszystkie są słabe
12. Wydarzenie roku na forum -
13. Kto poczynił największy postęp - Ozob kojarzył mi się kiedyś z bardzo słabym napinaczem, obecnie nie przeszkadzają mi jego posty.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - League zwykle wklei jakiegoś linka gdy o coś ktoś pyta, Kluchman aktywnie udziela się w "Pytaniach technicznych", więc oni dwaj.
15. Najfajniejszy uzytkownik - Ubek i Boromir są cool

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”