Skąd u was takie przekonanie, że próbuję tu komukolwiek przygadać? Niesłusznie. Nie zgadzam się z opinią, że trener ma mały wpływ na osiągane przez zespół wyniki i tyle. Ostatnio (po remisie Barcy w lidze) jakiś geniusz zbeształ Rijkaarda jak psa i wywnioskował, że ten na trenera się nie nadaje. A ja się pytam jak w takim cudem Barca zdobyła w zeszłym sezonie mistrzostwo. To pewnie też zasługa jeno świetnie grających piłkarzy na których grę Ryjek miał wpływ marginalny.Krzysztof Jarzyna pisze:Co ma piernik do wiatraka? jaki zwiazek ma fakt, ze w zdobyciu MŚ niewiele byloby zaslugi Janasa, z tym ze bylaby tam jakakolwiek moja zasluga? jezeli chciales mi przygadac, to probuj dalej. pozdroquetzalcóatl pisze:jasssne..
byłaby to tylko i wyłącznie zasługa Jarzyny.
Ależ oczywiście jestem tu tylko po to żeby zawracać głowę snakeowi. Rozszyfrowałeś mnie. Ale czego więcej można się spodziewać po kibicu Mierd? Głupich nie sieją.snake pisze:Krzysztof Jarzyna, nie zwracaj uwagi na takie dzieciece posty. Tego typu ludzie chca tylko zasmiecac forum.
Co do tematu to wiadomo ze niewielka bylaby zasluga Janasa, gdyby Polska zagrala na MŚ, ale nie mozna powiedziec ze on nie ma nic z tym wspolnego, bo jedak jaks zasluga by byla.