Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 12 gru 2016, 10:06

red85 pisze:
PS Ja rozumiem, że wszędzie znajdą się idioci, ale było mi autentycznie wstyd słysząc porcję gwizdów od części trybun pod adresem Fellsa. Żenada. Nie jestem fanem Belga, ale od zawsze powtarzałem - gwizdanie na swoich ludzi niczemu nie pomaga.
Pełna zgoda. Żałosne zachowanie.
red85 pisze: Zgadzam się z maxskr odnośnie Darmiana. Włoch gra wprawdzie w większości poprawnie w defensywie (choć akurat wczoraj miał masę problemów ze Sissoko), ale w ofensywie jest zupełnie nieprzydatny.
W żadnym wypadku nie twierdzę, że to powinien być nasz podstawowy wybór na pozycji lewego obrońcy. Bardziej chodziło mi o to, że Włoch wydawał się już skreślony w United a tu dość nieoczekiwanie okazało się, że może być nadal cennym uzupełnieniem kadry z uwagi na swoją uniwersalność. Historia trochę podobna jak z Rojo.

Zgadzam się, że przy jego ofensywnych ograniczeniach trudno liczyć, że zaoferuje coś więcej niż rzetelną grę w obronie a to trochę za mało jak na oczekiwania wobec pozycji bocznego obrońcy w Anglii.

W środę za kartki pauzować będzie Valencia, podejrzewam, że za niego zagra właśnie Włoch a na lewej wybiegnie Blind albo Shaw. Trochę szkoda, że nie ma szans na Fosu-Mensaha to byłaby dobra okazja na ogranie Holendra.

Wróć do „Anglia”