Młodzieżowa Liga Mistrzów

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Młodzieżowa Liga Mistrzów

Post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2016, 18:52

chuck29 pisze: Tak się właśnie zastanawiałem przy dwumeczu ze Spartą co to za team i skąd się urwali? Okazało się, że to Turki i w dodatku całkiem mocne Turki, bo Czechów (gdzie Sparta ma dość solidną szkółkę) odprawili na luzie, praktycznie już po pierwszym meczu.
Sparty to w ogole mi szkoda. Chcialem poogladac troche wiecej Zinedina Mustedanagicia, ktory byl wrecz genialny w Bosniackich mlodziezowkach, a takze Christiana Frydka (syn Martina znanego z Bundesligi) i Jana Fortelnego.
chuck29 pisze: Poza nimi kompletnie nie wiem co sobą reprezentują Rumuni z Viitorul i Rosenborg, także w ciemno powiedziałbym, że Kopenhaga i Basel (obok BVB) mają najłatwiejszych rywali, są największymi faworytami. Ale tak naprawdę wszystko zweryfikuje boisko.
Viitorul to szkolka Hagiego, obecnie najlepsza w Rumunii i tam w ogole zespol seniorski jest oparty na wychowankach. Zreszta kapitanem do niedawna byl tam 17-letni Ianis Hagi ;)

Rosenborga kompletnie nie znam, ale z pierwszej lapanki tez chyba nie sa, skoro wyeliminowali Cukaricki, ktore mialo w skladzie kilku naprawde swietnych reprezentantow serbskich mlodziezowek, takich jak Masovic, Mehmedovic czy Ilic.

Wróć do „Puchary Europejskie”