To w takim ukladzie Twoj post byl glupi. Mowisz, ze chciales wyrazic swoje zdanie -quetzalcóatl pisze:Skąd u was takie przekonanie, że próbuję tu komukolwiek przygadać? Niesłusznie
- oka, ale wez w takim razie pod uwage, ze ktos moze miec odmienna opinie na ten sam temat (np. ja) i jezeli chcesz z nia polemizowac, to wysil szare komorki i postaraj sie sklecic jakis sensowny argument, a nie rob akcji pod tytulem "Ty bys to zrobil lepiej", bo to bardziej przypomina zachowanie z piaskownicy.quetzalcóatl pisze:Nie zgadzam się z opinią, że trener ma mały wpływ na osiągane przez zespół wyniki i tyle
I co znow powiesz, ze nie chcesz nikogo prowokowac? dlaczego sie dziwisz, ze gosc odebral Cie w ten sposob? Twoj post byl quasi-inteligentny, w stylu szesciolatka, wiec mial pelne prawo tak pomyslec.Ależ oczywiście jestem tu tylko po to żeby zawracać głowę snakeowi. Rozszyfrowałeś mnie. Ale czego więcej można się spodziewać po kibicu Mierd? Głupich nie sieją.
Ps. i radze przeczytac niektore posty "kibicow" Barsy to zobaczysz, ze po wszystkich mozna sie spodziewac glupoty. niezaleznie od klubu, ktoremu kibicuja. pozdro