Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sie 2005, 21:46

quetzalcóatl pisze:Skąd u was takie przekonanie, że próbuję tu komukolwiek przygadać? Niesłusznie
To w takim ukladzie Twoj post byl glupi. Mowisz, ze chciales wyrazic swoje zdanie -
quetzalcóatl pisze:Nie zgadzam się z opinią, że trener ma mały wpływ na osiągane przez zespół wyniki i tyle
- oka, ale wez w takim razie pod uwage, ze ktos moze miec odmienna opinie na ten sam temat (np. ja) i jezeli chcesz z nia polemizowac, to wysil szare komorki i postaraj sie sklecic jakis sensowny argument, a nie rob akcji pod tytulem "Ty bys to zrobil lepiej", bo to bardziej przypomina zachowanie z piaskownicy.
Ależ oczywiście jestem tu tylko po to żeby zawracać głowę snakeowi. Rozszyfrowałeś mnie. Ale czego więcej można się spodziewać po kibicu Mierd? Głupich nie sieją.
I co znow powiesz, ze nie chcesz nikogo prowokowac? dlaczego sie dziwisz, ze gosc odebral Cie w ten sposob? Twoj post byl quasi-inteligentny, w stylu szesciolatka, wiec mial pelne prawo tak pomyslec.
Ps. i radze przeczytac niektore posty "kibicow" Barsy to zobaczysz, ze po wszystkich mozna sie spodziewac glupoty. niezaleznie od klubu, ktoremu kibicuja. pozdro

Wróć do „Polska”