Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3478

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: matt_ » 13 gru 2016, 16:44

1.Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Dr.Football1 oraz Morrow - posiadają sporą wiedzę piłkarską, jak i również niesamowitą lekkość pisania + niezłe poczucie humoru, dzięki czemu czytanie ich postów sprawia dużą przyjemność.

2.Debiut roku (Rookie Challenge)
Delpiero14 - fajnie się z nim rozmawia o piłce + nie ogranicza się do aktywności w jednym miejscu, „jest go pełno“ (oczywiście, w pozytywnym znaczeniu) ;)

3.Najsłabsze ogniwo forum
-

4.Największy piłkarski znawca
Dr.Football1 - przede wszystkim za ogromną wiedzę na temat piłki juniorskiej, ale nie tylko. Podoba mi się też w Jacku to, że wychodzi poza obszar futbolu na najwyższym poziomie. Śledzi mniej popularne ligi czy losy reprezentacji, które nie bardzo można określić mianem „potentaci“.

5.Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Jest kilku (dużo więcej niż 3) użytkowników z którymi chętnie bym się spotkał, coś spożył i obejrzał mecz. Za mało mam jednak miejsc do dyspozycji :P

6.Największy dowcipniś
League, Delpiero14 - bardzo bawią mnie materiały, które wrzucają do tematu „Zwała:D

7.Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
-

8.Największy dziwak
-

9.Najlepszy mod
j1mmy oraz maciek_88 - podejmowali odważne decyzje, dbali o zachowanie porządku na forum, w miarę sprawnie i szybko reagują na zgłoszone posty.

Wyróżniłbym też Morrow’a oraz piotrcies’a za zdrowe podejście do pełnionej przez nich funkcji.

10.Najlepszy typer
ryba_82 - pojawił się w fazie pucharowej BPU Euro 2016, ale teraz też walczy o zwycięstwo w obecnej edycji. Wtedy skończyło się na ćwierćfinale a teraz jest przynajmniej półfinał.

11.Najlepszy avatar
Zdecydowanie emski :D Czuć dynamikę, szybkość gdy patrzy się na biegnącego Ronaldo w jego avku + wpasowuje się on w okienko z postem.

12.Wydarzenie roku na forum
Listopadowe zaprowadzenie porządku w tematach politycznych - wciąż nie jest może idealnie, ale zdecydowanie lepiej niż wcześniej.

13.Kto poczynił największy postęp
-

14.Najbardziej pomocny użytkownik
cloner, Dzidek_ oraz Kluchman

15.Najfajniejszy uzytkownik
Dr.Football1, Tomusmc, Salas11 - sądząc po ich postach to naprawdę fajni goście. Potrafimy mieć inne zdanie na jakiś temat, ale mimo to w pełni odpowiada mi ich styl bycia.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”