2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Melaviock797 - każdy kolejny kibic Juve to skarb. chuck29 i matt_ - na zachętę, żeby częściej się udzielali, bo mają dużą szansę trafić do kategorii dwa levele niżej.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ci, co wiodą podwójne internetowe życie
4. Największy piłkarski znawca - Rossi. Jako jedyny rzuca rękawice Doktorkowi w nastolatkach.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kaczy
6. Największy dowcipniś - Diamen23, chociaż dopiero w tym roku pokazywał, że ma potencjał
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - ostatnio najbardziej mi brakuje rozumu i kultury
8. Największy dziwak - Kamil232, dziwne są te jego wojenki czasami,
9. Najlepszy mod - jestem przeciwny demokracji, więc poważam autorytarne zapędy jimmy'ego
10. Najlepszy typer - Doktor, stan Nirvany i nieomylność da mu miliardy na koncie
11. Najlepszy avatar - ubek rzutem na Kuchego Kinga wygrywa kategorię w cuglach
12. Wydarzenie roku na forum - mam wrażenie, że w tym roku to polityka negatywnie zdominowała forum, więc daję pozytywną radochę z reprezentacji Polski na Euro.
13. Kto poczynił największy postęp - Kamil 232się ostatnio uspokoił
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Doktor mi pomógł kiedyś w jednej sprawie i chyba mu nigdy za to nie podziękowałem. Więc tu się odwdzięczę.
15. Najfajniejszy uzytkownik - Z definicji Wielkiego Słownika Języka Polskiego "fajny: taki, który podoba się mówiącemu". Jestem hetero, głosu nie będzie