2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
matt - fajny gość, rozsądnie pisze i spokojnie można się z chłopem dogadać, szanuję
Delpiero14 - zastanawiam się do teraz czy to na pewno jego debiut bo z taką łatwością się tu wprowadził jakby był tu od dawna
Vampeta - konkretny gość z dużą wiedzą
3. Najsłabsze ogniwo forum - w tym roku nikogo nie dam
4. Największy piłkarski znawca - blackmore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - najlepiej wszystkich, ale jeśli mam wybrać trzech to:
blackmore - swoją wiedzą na wszelakie tematy strasznie mnie intryguję, nie wiem czy byśmy się dogadali na temat filmów, ale reszta by pewnie gładko poszła
Jacek - szkoda, że zdrowie mu nie pozwala bo melanż z tym gościem byłby na pewno spektakularny. Poza tym to swój człowiek, a takich bardzo lubię
Ubek - myślę, że cały czas poprawiałby mi humor hehe
Morrow - dodam bo to równie wartościowy facet, który jeśli tyle mówi co pisze to nie musiałbym się za dużo namęczyć. Jednak ucho miałbym duże
futbolowa - nasz rodzynek, równa babka z którą mam jak najbardziej dobry kontakt
Cloner może na przywitanie dalibyśmy sobie z liścia i może wygląda to tak, że się nie lubimy, ale z mojej strony to pozory. Fajny gość i specjalnie edytowałem. Może dla wielu to buc, sam nie wiem dlaczego tak jest, ale to porządny chłopak
6. Największy dowcipniś - Ubek - dzień w dzień czytam jego posty i pod nosem się uśmiecham, trafia we mnie skubany
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. Odeszli z własnej inicjatywy więc tęsknić nie mam zamiaru
8. Największy dziwak - tu zdecydowanie Kamil, ale na pewno nie jest najsłabszym ogniwem
9. Najlepszy mod - tak po cichu pracuję, że praktycznie nie wiem kto tu jest modem
10. Najlepszy typer - w tym roku szału nie ma, niech będzie Jacek, który z łatwością trafił Villareal i Romę
11. Najlepszy avatar - Morrow, od zawsze mi się podoba ten avatar
12. Wydarzenie roku na forum - choroba Jacka, wszyscy się martwimy
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon, kto śledzi forum ten wie, że już argumenty podałem
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman - zawsze odpowie jeśli wie coś na ten temat
15. Najfajniejszy uzytkownik - po jednym głosie dla wszystkich, nikt nie jest naj! Za dużo osób na pierwszym miejscu