Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 29 sie 2005, 10:48

Szczerze mówiąc to nie spodzewałem się tak dobrego początku sezonu w wywkonaniu Manchesteru. Narazie po 3 kolejkach 3 wygrane (podobnie jak Bayern :twisted: ). Narazie nieźle gra RVN, ale to i tak nic w porównaniu z formą Makaaya :twisted: . A kto jest podstawowym napastnikiem reprezentacji Holandi :?: ehh szkoda słów bo Van Basten chyba nie widzi tego jak Roy gra :( . No, ale to już inny wątek, wracając do tematu....
Nawej jeśli MU w przekroju całęgo sezonu będzie drużyną lepszą od Chelsea to i tak myśle, że Premiership wygrają The Blues. Chodziaż równie mocny może być Arsenal, który według mnie będzie się rozkręcał z kolejki na kolejkę.
Mój scenariusz jest taki podopieczni Romka będą wygrywać wszystkie mecze po 1:0 (bramki będą padać od 80 do 90 minuty), a na końcu i tak wygrają całe rozgrywki. Drugie miejsce zajmię Arsenal lub Manchester. Mam nadzieje, że bądą to "Kanonierzy", ponieważ darze ich większą sympatią. Na pewno odezwą się głosy, że Arsenal stracił Vierie i nie jest już tak mocny, ale ile piłkarz może grać w tym samym klubie :?: Patrick grał na Highbury przez bodajże 7 sezonów (moge się mylić, jeśli tak niech mnie któś poprawi) myśle, że po takim czasie piłkarzowi może zabraknąć motywacji do gry na 100%. Także trzeba pamiętać, że defensywny pomocnik reprezentacji Francji ma już 29 lat i za kilka lat Arsenal już by nie dostał za niego takich pieniędzy jak teraz (20 mln euro). Czy z Vierią czy bez "Kanonierzy" nie osiągali większych sukcesów (oprócz trzech mistrzostwa Anglii). Jednak na arenie europejskiej nic, dlatego uważam, że ten transfer wcale nie był aż tak wielkim osłabieniem. Nie mozna zapomnieć, że przybył także wspaniały Hleb (kosztował 15 mln euro), więc można powiedzieć, że Arsenal zrobił interes :?: Wszystko okaże się po tym sezonie.
Co do 4 miejsca to może będziemy mieli tu jakąć niespodzianke i zajmie je grający narazie bardzo dobrze Charlton :?:
Co do dalszych miejsc to uważam je za mniej istotne, a zresztą niechce mi się już pisać :wink:
Ostatnio zmieniony 29 sie 2005, 11:20 przez Kamilo, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Anglia”