"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

"..." - Kolejka Calcio

Post autor: Zaza » 29 sie 2005, 11:15

Panie i Panowie nie kiedy nie ma sensu pisać o każdym spotkaniu w temacie zbiorczym także może tu zaczynamy opisywać z postrzeżenie i wrażenie po każdej kolejce. Wczoraj odbyła sie pierwsza kolejca Włoskiej serie A ale nazwyjmy ja "..." X

Mnie zawiódł Milan choć na gre w tak anormalnych warunkach to i nawet remis "sieczy" tym bardzie że bramka Shevy przednia a jak nie dało sie nawet biegac to co dopiero tak strzelać. Ale gra jako gra jest dobra. Pech w pogoda ale sedzie mógł przerwać. Swoja drogą to aż wstyd że w pierwszej lidze trzeba grac na "bagnie"...

Pewny zwyciestko Romy po ładnym meczu i Interu po Adriano Show, na plus zapisze sie też mi. Juve, Viola, Udinese czy AC Chiesa :lol:

Wczoraj debiut Figo całkie całkiem w Calcio, Abbiati zaczyna stratować w bramce Juve, Viola w sobote zaczała walce o należny im miejce.

Tylko dwa remisy w tej kolejce Ascoli - Milan i Parma - Palermo. Może Milan chce pobić rekord Inter ? już zacza :roll: oby nie :lol:

Najwieksze wrażenie w bramce zrobił na mnie De Santis z Udinese bronił kilka piłek jak by był w transie, naprawde ten koles zrobił takie postępy ze jest godny uwagi. Teraz czas na to by tak bronił w LM.

Sieny wygrywa ale to tylko AC Siena = Encrio Chiesa choc przy drigiej bramce massse szczeście i fatalny błady bramkarze Calgiari chyba Cariniego ...

Juve wygrało i miało przewage przez cały mecz Abbiati mógł tylko popełnic jakis bład ale nie popełnił. To co robił Ibrachimović to już inna sprawa to widział wie ....

Ale i tak mnie rowalił jak sie pokucił w Trezeguetem sam na sam i w niego strzelił. Cos sie zaczynaja chyba kłucic kto jest wieksza gwiazdą. Ale Capello rozwiał wątpliwości sciagając Trezeguet choc już w 25 Zlatana powinień .... bo nie grał nic a nic. A nawet "przeszkadzał"

Na Delle Apli znów pustynia, na zakolach tylko muchy były... Chyba nic nie pomogła promocja.

Roma zagrał swietny mecz. Mogli nawet wiecej strzelić. A jak by Totti strzelił wdrugiej połowie to była by bramka kolejki. Ładnie sie Nonda wprowadził w gre. Ten zwód do boku klasyczny. Najlepiej jak realizator męczył Cassano na ławce aż nie patrzył w obiektyw :)

Bramka Kolejki :?: bez dwóch zdań Marka Brescieno z Parmy na 1:1 ten wolej był jak zawsze w jego stylu. On chyba tylko tak strzela bramki w popszednim sezonie z 5 takich :) Na drugim miejscu (na równi). Sheva i Adriano na 1:0 nawet troche podobne bramki ale Sheva w innych warunkach i z dalszej odległości.

Po tej pierwszej kolejce Roma i Inter z najlepszym bilansem prowadza w tabeli.

Piście coś na temat tej kolejki Clacio to zawsze Calcio :!:

Prosze o nie zamykanie tego tematu bo jest nam faną potrzebny teraz gdy liga ruszyła na dobre.... DZIEKUJE

FORZA GRANDE CALCIO
Ostatnio zmieniony 29 sie 2005, 11:33 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”