"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 sie 2005, 11:41

:lol: Ja już wczoraj chciałem ale jakoś tez mi sie nie chciało :lol:

Wiesz warunki takie same ale innaczej sie broni a inaczej sieatakuje na płycie gdzie woda po kostyki :roll: Ja tam sie nie przejmuje bo to było widac że mecz był tylko dla nas. Ale płyta tylko do obrony... Pierwsza kolejka i jeszcze jest o co grać.

Jak patrzyłam na trubuny San Siro i Delle Alpi to znów mnie nachodził mysl kto ku jest mistrzem ? Przeciesz to jest chore naprawde jak sie patrzy na stadion Violi czy inny taki wiekszy to widać co to znaczy Tifosi.

Calgirany tak zaczeło dobrze ale skonczyło źle. Choć wiesz chyba że Chiesy bramka i pkt. zawdziecz Cariniemu bo ta piłka z takiej odległości i kata nie miała prawa wpaść :!: ale wpadła i trudno.

Palermo zaczeło w gazie a potem Bresciano ich uciszył. Widać i Fiore i Corradi wracaja do swojego stylu gry. Brakuwało im Calcio. Moze i Di Vaio wróci teraz czytałem ze Parma jest min poważnie zainteresowana. A to jego były klub :)

Ponoc Mazzone na ławce Ascloi a Zeman na ławce Parmy :!: Zdenek w Parmie to było by cool. On musi nadal pracować w lidze bo gwarantuja jego kluby zawsze cos ciekawego na boisku.

Serek może wybieramy 11 kolejki ?? :roll: To bedzie troche trudne na nie których pozycjach ale można spróbowac :) ?

Wróć do „Włochy”