Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: futbolowa » 23 gru 2016, 21:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Doctore, Blackmore
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - nie zauważyłam nikogo, ale całkiem możliwe, że jakiegoś debiutanta biorę za wieloletniego użytkownika forum ;)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Fieldy i jego ciągłe fochy
4. Największy piłkarski znawca - Blackmore, Diamen23, Morrow
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - w sumie to nikt, tzn. oczywiście chciałabym znać wszystkich, zwłaszcza ekipę z Domku, ale to się nigdy nie stanie, więc nawet nie ma co gdybać. Podejrzewam, że nawet gdyby nadarzyła się okazja, bo byście się zmówili i przyszli z pielgrzymką do Częstochowy, to i tak bym wymyśliła pretekst, żeby uniknąć spotkania. Za bardzo bym się bała ;)
6. Największy dowcipniś - Ubek, Sickstick, Piotrcies
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - za rzadko udzielają się: Bartbuks, Cris7, Mentor
8. Największy dziwak - Rekinho
9. Najlepszy mod - Maciek_88. J1mmy, Piotrcies
10. Najlepszy typer - nie mój rewir
11. Najlepszy avatar - Morrow, Tomusmc, Sickstick
12. Wydarzenie roku na forum - pamiętam, że brałam udział w jakiejś wielodniowej dziwnej dyskusji i mówiliście, że to wydarzenie roku, ale nie pamiętam, o co chodziło
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - myślę, że idzie w dobrym kierunku :)
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman, Cloner, Seba82
15. Najfajniejszy użytkownik - Tomusmc, Magnum, Keres, DDK i Piotrcies - wiem, że trochę naginam tu reguły, ale nie umiem wybrać, a z tą piątką dogaduję się najlepiej :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”