"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 29 sie 2005, 14:40

Na tej kolejce się trochę zawiodłem. Wiadomo było z góry, że nie może być gorąco bo i ciekawych meczy zbyt dużo nie przyszło nam oglądać. Faworyci ligi zagrali z "dostawcami punktów" bo jak można nazwać beniaminków i drużynę, która będzie walczyła o środek tabeli? Okazało się jednak że w Piłce wodnej Milan jest conajmniej równy z Ascoli :wink:.

To był właściwie jedyny mecz, którego nie widziałem, a ktory chciałbym zobaczyć. Słyszałem narzekania Milanistów na temat absencji Bobo, który rozstrzelał się w presezonie. Nie się co oszukiwać - warunki potyczki bainconerich i rossonerich były conajmniej dziwne. Według mnie mecz powinien zostać przełożony. Milan stracił punkty, cieszy, choć to dopiero pierwsza kolejka.

Inter - Ten mecz było mi dane oglądać i muszę powiedzieć, że nie ma dużo pisać. Mancini widocznie dobrze rozpracowal rywala, który dał siętrzy razy wypunktować Adriano. Nieźle zagrał Figo, zgodzę sie z poprzednikami.

Co do meczu Juve - nie jestem zadowolony. Po pierwsze znów nawaliła ilosć kibiców na Delle Alpi, po drugie Zlatan zagrał jak nie Zlatan, a i wynik skromny. Szkoda że Fabio nie wpuscił na końcówkę Del Piero, ale mówi sie trudno.

W sumie temat całkiem niezły, ale obawiam się że w czas sezonu mogą obumrzeć zbiorcze, gdyż wszystko będziemy pisać tutaj :roll:. Ale zobaczymy jak będzie. Badź co bądź Grande Calcio to siła na forum :).

Forza Juve!
Papa.

Wróć do „Włochy”