1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore - wyrósł nam na MVP, wszędzie go pełno z merytorycznymi postami, że polecę piotrciesem, tzn. sucharem - strach lodówkę otwierać. Jak najbardziej zasłużona nominacja. Morrow - przecież jak on napisałby jednego posta rocznie, to i tak by się tu znalazł ze względu na długość i jakość tej jednej wypowiedzi.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zdecydowanie Delpiero14, zaczął pisać od lipca i ma już ponad 1100 postów. Widać, że czyta forum od dawna, można żałować jedynie, że Delpiero dolpiero teraz zaczął się udzielać. Może polował na wygranie tej kategorii w zeszłym roku, ale konkurencja była za mocna?
3. Najsłabsze ogniwo forum - w tym roku brak nominacji. Każdy coś wnosi, a to, że ktoś ma inne podejście do świata, to cóż - trzeba to zaakceptować.
4. Największy piłkarski znawca - RealFan, FRYDERYK SZOPEN oraz Dr.Football1 - gdybym posiadał wiedzę każdego z nich byłbym piłkarskim omnibusem. Gratuluję i zazdroszczę wiedzy Panowie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - mam dylemat; ludzi do poznania wielu, ale nie chcę wyróżniać niektórych kosztem innych, bo raczej wszyscy są na takim samym poziomie chęci poznania przeze mnie. Ale z drugiej strony nie chcę zostawiać pustego miejsca, więc: Magnum, Dr.Football1 i kaczy.
6. Największy dowcipniś - ubek - niech ma, na zachętę. Serio mówiąc, to tak trzymaj.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- każdego mi brakuje, bo każdy coś pisał: pierwszy mądrzej, drugi mniej, trzeci się napinał, a czwarty dowcipkował. Jakby nie patrzeć. to każdy wzbogacał to forum swoimi wpisami. Jak przeglądam listę userów, to przykro się robi, że tylu kolegów nas opuściło. Brakuje mi też tych, którzy pisali jak mnie jeszcze nie było, np. Yukasz czy Krzysztof Jarzyna [ze Szczecina, ze swoim pięknym avatarem
8. Największy dziwak - no offence rekinho, ale Ciebie nominuję. Tak, tak Ciebie, nie chowaj się za kolegów. Nie żebym coś do Ciebie miał, ale czasem Twoje wpisy wywołują u mnie odruch "wtf?". Poza tym pozdro ziom.
9. Najlepszy mod - niestety nie widzę pracy modów, więc nikogo nie nominuję. Nie oznacza to, że nie pracują, to tacy defensywni pomocnicy, którzy wykonują czarną robotę, i nie zawsze są doceniani.
10. Najlepszy typer - wstyd, ale nie spełniłem postanowienia i nie zaglądałem regularnie też i w tym roku.
11. Najlepszy avatar - oczywiście Morrow z urzędu, poza tym futbolowa [tym bardziej, że zmieniła to, do czego przyczepiłem się w zeszłym roku] i franz - cóż za ładny obraz rzeczywistości.
12. Wydarzenie roku na forum - naprawdę nikt nie nominował możliwości lajkowania? Przecież to wydarzenie nr jeden 1 na forum.
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - co prawda żegnał się z nami lekko ponad rok temu [13.12], ale wrócił. I dobrze. Został lekko kopnięty przez prawdziwe życie w tyłek, dzięki czemu stanął twardziej na ziemi i pisze teraz bardziej z sensem [życiowym] i humorem, do tego bywa pomocny, więc ju ar weri łelkam. Oby tak dalej. Daję też Professora Chaosa, który jakby mniej panikował.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - każdy próbuje pomóc jak może, ale głosy dla tych, którzy utkwili mi w głowie najbardziej: czubatka, RealFan i Dzidek.
15. Najfajniejszy użytkownik - futbolowa - za to, że dobrze odnajduje się w męskim gronie, ochoczo odpisuje i wyraża swój kobiecy sposób postrzegania świata, nawet mimo całkowicie odmiennego zdania. Doceniam, doceniam. Poza tym bardzo lubię Tomusmca, nie wiem czemu, ale od początku mojego pobytu tu wydał mi się sympatyczny i tak pozostaje do dziś. Dodałbym tu Doktora, ale za dużo tych głosów na niego ode mnie, więc umieszczam Dudka i Enjo, którzy są spoko źąąąami. Wiem, że 4 nominacje, ale proszę o umieszczenie całej czwórki, bo inaczej foch.
Pozdrawiam i zachęcam do głosowania światopilkowiczekom.