Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: fieldy » 30 gru 2016, 15:27

Jako, że (z różnych względów) dużo mniej mnie na forum w tym roku, to moje głosy mogą nie oddawać faktycznego stanu rzeczy (debiutanci tu stracą), ale jednak co roku głosowałem, to teraz też nie wypada się wykręcać. Dziękuję za te kilka głosów na mnie. Uzasadnienia wezmę pod rozwagę ;)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
blackmore - w miarę nowy użytkownik, ale jak już się zadomowił, to ciężko sobie wyobrazić forum bez praktycznie codziennych relacji z różnych spotkań. Jak nie mogę obejrzeć jakiegoś spotkania, to wiem, ze blackmore sumiennie mi je zrelacjonuje. Duża kultura wypowiedzi, zero napinki, same pozytywny. Do tego świetna robota przy forumowej zabawie, gdzie blackmore został w pewnym momencie sam, a i tak doprowadził wszystko do końca. O wiedzy na temat kina nawet nie wspominam, bo... z miejsca sobie uświadamiam, jak mało ogarniam w tym temacie.

Morrow - drugi głos na kolegę admina. W zasadzie nie trzeba nic pisać, wszystko już napisaliście przede mną. Merytoryczne posty, długie, ale z celnymi spostrzeżeniami. Aż dziw bierze, że w tych wszystkich tekstach próżno szukać jakiś napinek. Nie wiem jak on to robi.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Delpiero - jak wyżej wspomniałem, mało kojarzę nowych twarzy, ale Delpiero trudno nie zauważyć. Wprowadził się na forum, jakby pisał z nami od lat ( :) ), nawet dziwaczne momentami poczucie humoru nie zaniża pozytywnej oceny tego użytkownika!

3. Najsłabsze ogniwo forum -
Kamil232 - na szczęście już nie trzeba się z nim użerać. Prawda, że spokojniej w polityce?

4. Największy piłkarski znawca -
Jacenty i Szopen - wiadomo, uzasadnienie zbędne.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Futbolowa - bo w końcu, po tylu latach to by wypadało, choć coś mi mówi, że mąż jej nigdy nie puści na żaden zlot z samymi dziadami :mrgreen:

6. Największy dowcipniś -
Chłopaczek i długo, ale naprawdę długo nikt.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
piwusa i Mentora

8. Największy dziwak -
rekinho - nie mam tu na myśli nic złego. Po prostu jak czasem coś wrzuci do zwały, to, jak ktoś wyżej słusznie zauważył - mam mały moment WTF? Nie wiem, czy to wszystko co wrzuca go śmieszy, czy wrzuca by dostać lajki, ale dziwne to wszystko :badziewie: :mrgreen:

9. Najlepszy mod -
j1mmy - bo sie w tańcu nie pierdoli, jak reszta władzy

10. Najlepszy typer -
zostali jacyś?

11. Najlepszy avatar -
tak naprawdę to mój, a że nie można na siebie...

12. Wydarzenie roku na forum -
wprowadzenie lajków, choć czasami mam wrażenie, że trochę to ogłupiło towarzystwo i się prześcigają w coraz głupszych "żartach" byle tylko lajka zdobyć,
ban dla Kamila

13. Kto poczynił największy postęp -
Chemik, Magnum i Carbon. Pamiętam obu jak zaczynali (poza Magnumem, do jego początków nic nie mam :P ). Cieszę się, że przetrwali trudny okres i wyrośli na userów pełną gębą. Tak trzymać panowie!

14. Najbardziej pomocny użytkownik -
Kluchman - bo jak zna rozwiązanie problemu, to pomaga i nie domaga się lajków w zamian :wink:

15. Najfajniejszy uzytkownik -
futbolowa - taka nasza siostra forumowa, dzieli się swoimi problemami, jak trzeba to opierdoli. Pogada i o piłce i o życiu, poleci nawet fajną książkę. Jakże nudno by było bez niej?!
Tomusmc - Bo jest z nami od początku i gdzieś go chciałem wcisnąć. Ostatnio jakby znów było go pełno. Wielu pewnie nie pamięta, ale był w pierwszej władzy na forum. Jeden z nielicznych, który jest tu od początku i stanowi o sile forum!

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”