Realfan - zawsze merytoryczne wypowiedzi, podparte argumentami, w dodatku świetna kultura wypowiedzi.Cenię to, że nigdy nie pisze pod wpływem emocji, zawsze na chłodno ocenia sytuację.W dodatku bardzo pomocny.Jedyne czego trochę brakuje to ciekawostek jakie kiedyś pisał o Santanderach, Granadach itd.
Wahałem się między Sebą, a Mete i wybiera Sebę82 mimo, że oby dwóch bardzo lubię i cenię.Oby dwaj to zawodnicy Milanu, motory napędowe tematu Milanu, zawsze mają swoje zdanie, prowadzą ciekawą dyskusję.Kultura wypowiedzi na wysokim poziomie.W dodatku Seba bardzo pomocny w kwestii diety, treningu, pracy na siłowni.Świetny gość.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Vampeta - Internista, ale bardzo ciekawie i merytorycznie pisze, udziela się głównie w tematach włoskich, fajnie jakby więcej pisał.
Matt - sotatnio go zauważyłem, chyba fan angielskiej piłki, która jest mi obca, ale generalnie wygląda na pozytywnego gościa.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - Szopen - jak coś napisze o piłce to zawsze to coś wnosi do rozmowy.
Mete - poza Milanem również fajnie obcykana Serie A, spora wiedza, ciekawe posty poza tematem ACM.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu, ale tak chyba najbardziej to chyba ubek, piotrek, chemik - mam wrażenie, że w takim normalnym życiu też mielibysmy trochę tematów wspólnych.
6. Największy dowcipniś - sickstick - fajnie czyta się jego opowieści, zawsze przemyci coś zabawnego w wypowiedzi.Mam nadzieję, że szybko mu się skończy ban bo trochę go brakuje.Ubix i Diademix - krótki humor też jest dobry.Czasem jednozdaniowe wpisy też potrafią wywołać uśmiech na mojej twarzy.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mgiggs - szkoda, że przestał się udzielać, Armin - tego fircyka to już dawno nie widziałem
Choć w tej kategorii mógłbym wymienić więcej osób, szczególnie franz, emdzej, Sammyy, sbq...
8. Największy dziwak - napisałbym, że janop, ale nie chcę żeby to brzydko zabrzmiało.Mam na myśli to, że człowiek zupełnie nie z mojej bajki, zupełnie inne zainteresowanie niż moje, ale czytając jego wpisy też w pewnym stopniu poszerzam swoje horyzonty.
9. Najlepszy mod/standuper -j1
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - franz
12. Wydarzenie roku na forum - niby euro, ale szczerze mówiąc to nie uważam, żeby na forum był coś aż tak godnego uwagi.
13. Kto poczynił największy postęp - Sickstick,Keres - nie pamiętam ich z takiej aktywności w 2015.Fajnie, że piszą bo zawsze jest coś ciekawego.Chemik - młodość tego forum widać nie w całości jest stracona.Lubię tego użytkownika, widać, że ma olej w głowie.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Realfan, Futbolowa, Seba
15. Najfajniejszy uzytkownik - wielu, ale wymienię ubeka, janopa, sergek - ostatni trochę na zachętę, żeby wziął się w garść i przestał marudzić non stop, ale poza tym fajny gość