Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: wloski » 30 gru 2016, 16:46

Miałem nie brać w tym udziału, bo nie głosujecie na mnie, nawet w kategorii odpadu forumowego, ale trudno, żeby nie było, że się obrażam. Inna sprawa, że głównie będę pisał o osobach od calcio strony tego forum, ponieważ tutaj się "wyżywam".

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Loczek, niezmiennie ważna postać w życiu forumowym kibiców Bianconeri. Można pieprzyć bzdury godzinami, wchodzi gość do tematu i sprząta wszystko. Wyobrażam sobie chłopaka jak wchodzi do salooonu, wyciąga broń, a wszyscy podrzędni kałboje chowają się po kątach.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Delpiero14, rejestracja w poprzednim roku, ale aktywność w tym, bardzo sympatyczny człowiek
3. Najsłabsze ogniwo forum - ciężko mi jest kogoś tutaj wymienić, w pewnym momencie nadawał się do tego League, człowiek o 100 problemach. Teraz się uspokoił i jest wszystko dobrze, także tutaj nikogo nie nominuję.
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football, jeśli chodzi o wiedzę na temat talentów, ale również imponuje mi fekalia, za znajomość calcio od strony, od której nie tak łatwo o informacje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - przecież się znamy.
6. Największy dowcipniś - Carbon, sam w sobie jest śmieszny, mało interesuje się ludźmi na forum, czasem wydaje mi się, że jest takim Forrestem Gumpem, gdzieś się pojawia, coś tam robi, nawet go ludzie kojarzą.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nie pamiętam, więc nikogo.
8. Największy dziwak - League
9. Najlepszy mod - wszyscy są ok, z żadnym nie mam zatargów.
10. Najlepszy typer - typer, typeczek to to samo? Nie wiem.
11. Najlepszy avatar - wiadomo, że mój.
12. Wydarzenie roku na forum - rozwój forum, jakiś czas temu wydawało mi się, że to forum ma jakąś "cofkę", że trudno będzie to utrzymać i niedługo trzeba będzie zwijać swoje klamoty na SJ/JP, oczywiście tam się udzielam, ale była już o tym ostatnio mowa w temacie Juventusu. 30 letnie dzieci, które Mandżukicia chcą wykorzystać do gry na DMF, ponieważ dobrze broni. Do momentu kiedy ktoś poważnie tego nie napisze w temacie Juventusu, zostaję tutaj i cieszę się bardzo fajną dyskusją na poziomie na którym na niektórych forach nie sposób pisać.
13. Kto poczynił największy postęp - kibice Interu
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Ozdobny,
15. Najfajniejszy użytkownik - ciężko powiedzieć, wszyscy są spoko.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”