"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero » 29 sie 2005, 18:08

Juz jestem. Troche mnie nie bylo , ale cierpliwosc poplaca :wink:

Najpeirw Zaza wytypuje swoja druzyne bo na niektorych pozycjach sie z Toba nie zgodze.
Br : Peruzzi - ze skrotow ktore widzialem to bronil naprawde dobrze. Uchronil Lazio przed strata bramki. Dla mnie nr 1 na te kolejke
Ob: tutaj mam nielada problem. Wytupuje tych dwoch ktorych chciales bo naprawde z czworka moze byc ciezko. Negro mial kilka udanych interwencji , w zasadzie sie nie myslil. Terlizi odrazu mowie , ze sugeruje sie tu ocenami dziennikarzy. Tak naprawde to zaden obornca nie zapadl mi w pamieci.
Pom: taka mala sugestia dotyczaca Chiesy. Przeciez on gral jako napastnik , wiec nie wiem czemu wystawiles go w pomocy , ale dobra niech Ci bedzie :twisted: Skoro o tym jednym mowa to wytypje Cambiasso Jak zawsze solidny , ciezki do przejscia. Wracajac jeszcze do Chiesy to w jego miejsce dalbym Tottiego ... :P
Na: wlasciwie zabrales mi tych dwoch (Adriano , SZewczenko) , ale nie Toni bylby dla nich uzupelnieniem. Na mnie lepsze wrazenie wywarl Trezeguet. Sam przyznasz Zaza , ze zagral niezle. Gdyby Chiesa nie gral w pomocy to oczywiscie tu czekalo by na nigo miejsce.

Wróć do „Włochy”