Morrow - forumowy psycholog, forumowy wujek dobra rada. Wali jakościowo sporo postów i sporo fajnych postów na różnorodne tematy. Więc wyróżnię go jednym z trzech głosów.
blackmore - masa postów o wszystkim - dzięki niemu dowiedziałem się o sporej ilości filmów o których bym wcześniej nie słyszał, o książkach, a ponadto "obejrzałem" wiele meczów których bym nie widział - świetnie się czyta te jego posty i fajnie, że ktoś jest taki że się dzieli z nami tym wszystkim.
futbolowa - bo wyrosła nam na bardzo aktywnego użytkownika z unikatową perspektywą.
2. Debiut roku (Rookie Challenge )
matt
delpiero14
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ci co się obrażają nawzajem w temacie politycznym i pokazują, że nie są lepsi niż ci na wiejskiej.
4. Największy piłkarski znawca
blackmore
Kluchman
Doctore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - poznałem już dwóch, poznałbym resztę. Nie wielu jest ludzi, których bym NIE chciał poznać z forum. Ale wybiorę:
Boromir myślę, że moglibyśmy wiele, wiele przegadać o polityce i wschodnich województwach Rzeczypospolitej.
Keres - dusza podróżnicza, dusza bratnia.
Piotr - bo równy z niego gość.
6. Największy dowcipniś -
ubek
piotr
fieldy
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Mentor
Aker
Róża
8. Największy dziwak -
Mazur
kaczy
cement
9. Najlepszy mod -
jimmy - można się nie zgadzać z decyzjami ale wykazana została inicjatywa i działania ogarnięcia burdlu.
10. Najlepszy typer - nie moja działka
11. Najlepszy avatar
fieldy
12. Wydarzenie roku na forum
Ban dla Kamila
lajki
pomadagate
13. Kto poczynił największy postęp
Carbon - bo się ogarnia, dorasta, czyli to, czego się spodziewaliśmy
14. Najbardziej pomocny użytkownik
W temacie technicznym mocno pomagają cloner i Kluchman
15. Najfajniejszy uzytkownik - prawie wszyscy jesteście fajni!
Tomusc - taki miły i przyjazny i aktywny. Fajny gość.
DDK - miły gość, dużo się z nami dzieli informacjami o swoim życiu i jest ogólnie git.
fieldy - bo choć już jest stary i o nas zapomina, to jednak trochę pamięta i tu wpada