Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: Duch » 06 sty 2017, 12:18

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

futbolowa - taka nasza forumowa siostra, z którą można popisać na najróżniejsze tematy. Kultura, duża widza, mądre wpisy i brak napinki - to jej cechy rozpoznawcze.

Morrow - wiadomo, człowiek, bez którego to forum nie byłoby takie samo. Można śmieszkować, że czasami ponosi go nieco przy klawiaturze, ale dobrze jest coś w sieci poczytać, a nie tylko obrazki przeglądać, czy omiatać wzorkiem słabe żarty ubeka.

Rekinho - lubię jego poczucie humoru, cięte riposty. Duża wartość dla forum.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )

Nikt mi szczególnie nie zapadł w pamięci.

3. Najsłabsze ogniwo forum

Jednak Kamil. W wielu sprawach się politycznie czy światopoglądowo zgadzaliśmy, ale nie cierpię takiego zacietrzewienia i - co tu dużo mówić - zwykłego chamstwa. Za niektóre wpisy dostałby w realnym świecie po mordzie, tu był nietykalny... do czasu.

4. Największy piłkarski znawca

Morrow i Doktor - tematyka różna, ale widać, że znają się na sprawie. Raczej trudno w ich przypadku o jakieś wpisy przypadkowe, nie wnoszące kompletnie niczego do tematu.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

franz, Rekinho i futbolowa - Z naszej zacnej forumowej społeczności, nie miałem jeszcze ich okazji poznać w realnym świecie. Z wieloma piwo czy wódkę już piłem, a dlaczego to grono miałoby się nie powiększyć ;]

6. Największy dowcipniś

Rekinho, ubek (ma momenty) i Piotrek (ma momenty jeszcze rzadziej).

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

Pisakk, piwus i większej aktywności Mentora, czyli ogólnie starej gwardii.

8. Największy dziwak

Carbon - czasem się zastanawiam, czy faktycznie ma takie pomysły na życie jak piszę na forum, czy tylko zakłada na na potrzeby sieci taką maskę dziwaka? Potem jednak dochodzę do wniosku, że to jeszcze młody chłopak i na pewno życie go zweryfikuje na sto różnych sposobów.

Magnum - Ziomek po szalu, więc szanuję mocno, ale niektóre jego zwyczaje: stosunek do kobiet, delektowanie się szampanem, kupowanie ojcowskich butów czy długie podróże pociągami to jednak nie jest coś często spotykanego. Może nie dziwak, ale na pewno oryginał :wink:

9. Najlepszy mod

jimmy, Piotrek - porządne i profesjonalne firmy.

10. Najlepszy typer

Od czasów Cześka trochę bida w temacie. Ja swoich typów nie wrzucam, bo za każdym razem jak się pochwalę, kupon zdycha.

11. Najlepszy avatar

cloner, fieldy, RealFan

12. Wydarzenie roku na forum

Zwycięstwo reżimu na politycznymi awanturnikami.

13. Kto poczynił największy postęp

Carbon - idzie cały czas do przodu, w porównaniu z jego początkami przeskok jest bardzo duży. Jego wpis o pomadach otworzył mi oczy na wiele spraw.

14. Najbardziej pomocny użytkownik

RealFan, futbolowa, fieldy

15. Najfajniejszy uzytkownik

Rekinho, janop i Morrow - Pozytywne postacie forum, dobrze się czyta ich wpisy - czy potrzeba mocniejszego uzasadnienia?

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”