AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 sie 2005, 10:21

No właśnie moży łysy poprostu ma dośc przeciesz juz troche lat jest prezydentem Lega Calcio. A tak teraz zajmie sie tylko Milanem. Piszesz Hunter moze Collina :?: Hmmmmm ? Chyba co nie które krawaty z klubów by sie nie zgodziły. Jak łysy ustapi do pewnie pałeczke przejmie prezydent Palermo Zampanie czy jak on ma ten z tego zfazowany :wink:

A co do Coliny tu już pewne na 100% że odchodzi. Zmiana pokoleń nawet w rodzinie sedziowskiej. Szkoda troche choc w ostatnim meczu Milanu który prowadzil nie popisał sie delikatnie mówiąc ale zawsze go lubiałem jak by nie patrzeć jeden z tych nie klubowych symboli Calcio.

Teraz ma kontrakt w Oplem i wystartuje w rajdach WRC Astrą :lol: zapilota bedzie miała kolege Racalbuto lub De Santisa zalezy którego pierwszego wyrzuca ze zwiazku. :twisted: :lol:

Co te zdjęcia mówia ??

hehe nie udawaj widziałem :)
Obrazek

Choć tu przeciesz mozemy sie dogadać. A Collina pocałuj mnie wiesz gdzie :lol:
Obrazek

Nie płacz David nawet Galaktycznym sie zdarza. A swoja droga dobra umowe podpisałem z Oplem poradz mi ? 8) :lol:
Obrazek

:shock: :lol: nic wiecej :wink:
Obrazek

Grazie Neri :wink:

O meczu już nie chce mi sie pisać ... Teraz Siena na San Siro i bedzie inaczej. Szkoda oczywiście remisu ale ten mecz pokazał że nawet w serie A mają boiska na poziomie Idea Ekstraklasy :wink: Potem Fenerbahe czyli juz Champions League. Ale do tego czasu graja reprezentacje Polacy zapiszą 6 pkt. Włosi też może znów sam Milan bedzie "grał i strzelał" :lol: i cool.

Wróć do „Wracając Do Meritum”