Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8797
Kontakt:

Post autor: cloner » 31 sie 2005, 12:36

piwus pisze:
cloner pisze:p.s. - zycze Wam Wislakom, zeby Henio zrezygnowal ze swojego kontraktu :D bo inaczej czarno widze Wasza przyszlosc
A mógłbyś trochę rozwinąć swoją myśl? Bo po sugestiach o Lechu i Legii, nie jestem pewien, czy dobrze interpretuję.

Interpretacja a:
Wisła zbankrutuje, bo Heniu ją wykończy finasowo
Interpretacja b:
Fifia po pół roku przypomni sobie, że Wisła łamie prawa półFrancuzów i tego nie przepuści
Interpretacja c:
Kasperczak wznieci bunt i razem z Basałejm przejmą klub, rozprzedadzą go i ogłoszą banktuctwo
Interpretacja d:
Ponieważ Wisła jest niewiarygodnym partnerem, Zieliński nie zostanie jej trenerem, kiedy zwolnią go w Warszawie
Interpretacja e:
Cupiał mając dość nocnych telefonów od pana Fogiela (prawnik pana Henrego), Kasperczaka, żony Kasperczaka (jedyna rzecz, której boi się Heniu, podobno są powody), sprzeda klub Glazerowi, bo on lubi się użerać
Interpretacja f:
Heniu zostanie prezesem PZPN i zdegraduje Wisłę do A-klasy
Interpretacja g:
Heniu zostanie prezesem FIFA i odbierze Wisle statut klubu sportowego
Interpretacja h:
Nie ma interpretacji h.
hmm, Twoje interpretacje sa dosc kiepskie, jedynie ta pierwsza troche logicznie wyglada :D niekiedy Twoje texty, ktore z zalozenia maja byc jedna wielka ironia wychodza na jedna wielka klape :!: :D:D

K.J. pisze:O cloner, slyszalem, ze bierzecie do Legii na trenera Jaska Urbana... ten to sie dopiero nadaje na polskie boiska...
no, mam nadzieje, ze nie stanie sie to cos :D:D
Urban niech sobie prowadzi mlodziezowke Osasuny :D nawet niech dostanie ten 1.zespol Osasuny :D

Pisakk pisze:Jak podała "Gazeta Wyborcza" Wisła dostała za Frankowskiego 900 tys. euro a jeśli Elche awansuje do Primera Division to dostanie jeszcze 200 tys.
jesli podala to GW to znaczy, ze jest to na 99% prawda :)
czyli wg mnie calkiem niezle pieniadze dostala za 'emeryta' - bo w koncu Frankowski mlody nie jest ;)

MARCINNN pisze:Nie zgadzam się. Heniu to najlepszy polski trener. Wisła zrobiła błąd rozstając się z nim. Liczka to było nieporozumienie ale dobrze, że zatrudnili Engela, teraz niech nie zrobią tego będu po raz drugi i dadza popracowac Engelowi.
taaaak :?: a co ten Kasperczak osiagnal z Polskimi klubami :?:
fakt, ze w Afryce mu sie powiodlo, ale w Polsce nic nadzwyczajnego :!:
Mistrzostwo Polski zdobylo w ostatnich kilkunastu latach kilku trenerow :D
i tez mam ich nazywac najlepszymi :?:
wg mnie Liczka to byl najwiekszy niewypal chyba w transferach Wisly :)
a Engel najbardziej udany transfer :)

alex90 pisze:szkoda że poszedł se do jakiegoś Elche. W II ligowcu siedzieć...
za mloda jestes, i chyba nie wiesz gdzie Frankowski gral juz w swojej karierze :D wiekszosc czasu spedzil wlasnie w 2.lidze :D:D np. francuskiej ;)

Pozdrawiam

Wróć do „Polska”