Seriale

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2200
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Seriale

Post autor: futbolowa » 10 lut 2017, 21:27

czarny samael pisze: Rozumiem, że pierwszy DD za Tobą? 2gi trochę niżej i w każdym kolejnym serialu Netflixa widać, że koniecznie chcieli mieć po 13 odcinków, jako standard. W JJ materiału w głównej historii było na 6-7 odcinków, chociaż mogli to podkręcić jak robili to innymi sprawami w DD s1. Dla mnie drugi jest świetny, ale są różne opinie o drugiej części sezonu. LC wydłużony, ale nie rzuca to się w oczy jak przy JJ.
Nie widziałam jeszcze DD, ktoś mi tu kiedyś pisał, że najpierw mam obejrzeć Jessikę i tak zrobiłam :D Właśnie problem z tym serialem mam taki, że męczy mnie już główny wątek i wkurza takie ciągnięcie na siłę. Tyle że główną bohaterkę polubiłam (+ podoba mi się Krysten Ritter :love:), więc tak to dziubię po woli.
czarny samael pisze: BTW, ponoć drugi sezon Supergirl znacznie lepszy od pierwszego i wyrósł na najlepszy serial od DC. Nie wiem, nie oglądałem niczego od nich.
Też tak słyszałam, ale ten jeden odcinek, który musiałam obejrzeć, jakoś tego nie potwierdził. Odtwórczyni głównej roli jest tak wkurwiającą panienką, że nie mogę jej słuchać.

Netflix zapodał ostatnio nowy serial o zombie, "Santa Clarita Diet", z Drew Barrymore w roli głównej. To jest tak poryte, że momentami rzeczywiście aż śmieszne. No ale jak na Netfliksa to tak trochę bez szału ;)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”