F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Dombroś » 31 sie 2005, 20:15

Niggaz pisze:Jestem prawie pewny, że więcej spotkań Barcy nie oglądałeś (nie mówię tutaj o skrótach czy bramkach) i dlatego wracasz do tego spotkania. W ogóle to jest ulubiony mecz wszystkich podobnych do Ciebie kibiców.
Bo z Chelsea to...
Bo z Chelsea tamto...
Widziałeś mecz z Chelsea?
W meczu z Chelsea...
Już od dawna mnie to denerwuje ale widać końca nie będzie dopóki nie puszczą w TVP następnego meczu Barcy
Poza tym tak się dziwnie składa, że bramki w tamtym meczy padły po błędach w środku pola m.in. Xaviego i wspaniałego Gerarda, który musiał wtedy grać
No i macie racje ale fakt że nie oglądałem tylu meczy Barcy co wy to nie znaczy że jestem gorszym kibicem niż wy.No może niepotrzebnie powstała kłótnia na lino Dombroś-Binenias (ewentualnie Nigga). W sumie jak nie patrzeć ja wysuwałem tezy tylko z jednego oglądniętego meczu Katalończyków, a wy wysuwaliście po obejżeniu kroci więcej meczów odemnie.. Moja wina i ja wystawiam ręke pierewszy no i...PRZEPRASZAM

I teraz żeby nie dostać WP :wink: . Obrona nie jest aż tak tragiczna chociaż zdażają się ciężkie chwile , wpadki i nerwowa gra( tak jak mowił mój przedmówca) To my naprawde nie mamy pojęcia kto tak naprawde pasuje do taktyki Rijkaarda... Jedynie może się nam tak zdawać ale to tylko Ryjek wie jakie zadania będą przydzielone ewentualnemu nowemu obrońcy, i tylko on wie jaki powinien to być ten obrońca

Wróć do „Hiszpania”