Przesadzasz.
Ten
Właśnie nie, mecz z Bournemouth utwierdził mnie w przekonaniu, gdzie mamy największe braki. Prawda jest taka, że jeśli Mourinho nie pokaże szybko swojego kunsztu i nie uczyni szybko kogoś z pary Jones-Rojo obrońców klasy światowej, to między innymi tu trzeba szukać wzmocnień. Przecież z Jonesem na środku nigdy nie osiągniemy nic wielkiego, nie ma się co oszukiwać. I na gwałt potrzeba nam zmiennika dla Zlatana. Najlepiej jakiegoś szybkiego lisa pola karnego, który zmieniałby Szweda na ostatnie 20 minut. Zlatan przecież w sobotę był chyba najgorszym zawodnikiem na boisku. Jak mu nie idzie, to mu nie idzie i widać to gołym okiem, wtedy trzeba kogoś na te ostatnie minuty.
Roma to obecnie ekipa, która chyba na luzie nas pyka. Reszta ekip wydaje się łatwiejsza do przejścia, ale ja mam wrażenie, że równie dobrze moglibyśmy przegrać serię z jakimś Olympiakosem...
Ja tam jestem zdania, że strata trzech punktów wciąż jest do odrobienia. Gorzej, bo obecnie mamy trzy mecze pucharowe i gramy co trzy dni - a potem przyjdzie nam grać na totalnie wypoczęte Middlesbrough...