heheheKrzysztof Jarzyna pisze:po trzecie: czekaj niech no tylko cloner sie pojawi na forum to Ci pojasni co i jak
niestety sam z komputera nie korzystam
i nie moge byc wszedzie i zawsze
oy wydaje mi sie, ze tu sie troche mylisz, jego wartosc rynkowa wzroslaczeher pisze:To ze gra w lepszym klubie nie czyni z niego lepszego zawodnika!!! jeszcze nie gra, narazie jest tylko zawodnikiem SPURS,
nie musisz uzywac CAPS LOCKA, jak chcesz, zeby ktos na powaznie bral Twoje przemyslenia pisz malymi literamiczeher pisze:ALE ZURAWSKIEGO NIE MOZESZ PORYWNYWAC do rasialda bo zuraw to pilkarz kompletny a ostatnio przygaszony
a Zurawskiego nie mozna porownywac z Rasiakiem gdyz : graja troszke inaczej, inny styl, ale ... ich zadaniem jest strzelac bramki, i grac w jak najlepszych klubach
a Zurawski jak sam stwierdziles jest przygaszony
Jak wspomnial Krzysztof Jarzyna, niezly z Ciebie bajkopisarzczeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
- moze i kryszal
Niedzielan ?? to czemu nie interesuja sie nim dzialacze lepszych klubow ??
Olisadebe, jesli jest zdrowy, to trzeba przyznac technika bajeczna, ale ma problemy ze skutecznoscia
Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
Brozek - jeszcze za mlody, ale .... pozyjemy, zobaczymy, no i oczywiscie lepszy nie jest
Jelen - hmmm, tylko ta jego skutecznosc 'nie ten tego'
zreszta on nie dawno gral w P.UEFA
Reiss - no comment
Kryszalowicz - j.w.
p.s. - na texty innych bajkopisarzy juz mnie sie nie chce odpowiadac
Pozdrawiam