R jak Rasiak

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8797
Kontakt:

Post autor: cloner » 01 wrz 2005, 13:38

Krzysztof Jarzyna pisze:po trzecie: czekaj niech no tylko cloner sie pojawi na forum to Ci pojasni co i jak :smile2:
hehehe :D juz jestem ;)
niestety sam z komputera nie korzystam :(
i nie moge byc wszedzie i zawsze :D

czeher pisze:To ze gra w lepszym klubie nie czyni z niego lepszego zawodnika!!! jeszcze nie gra, narazie jest tylko zawodnikiem SPURS,
oy wydaje mi sie, ze tu sie troche mylisz, jego wartosc rynkowa wzrosla :) i to kilkukrotnie w przeciagu jednego roku :)

czeher pisze:ALE ZURAWSKIEGO NIE MOZESZ PORYWNYWAC do rasialda bo zuraw to pilkarz kompletny a ostatnio przygaszony
nie musisz uzywac CAPS LOCKA, jak chcesz, zeby ktos na powaznie bral Twoje przemyslenia pisz malymi literami :)
a Zurawskiego nie mozna porownywac z Rasiakiem gdyz : graja troszke inaczej, inny styl, ale ... ich zadaniem jest strzelac bramki, i grac w jak najlepszych klubach :!:
a Zurawski jak sam stwierdziles jest przygaszony :)

czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
- moze i kryszal
Jak wspomnial Krzysztof Jarzyna, niezly z Ciebie bajkopisarz :D:D
Niedzielan ?? to czemu nie interesuja sie nim dzialacze lepszych klubow ??
Olisadebe, jesli jest zdrowy, to trzeba przyznac technika bajeczna, ale ma problemy ze skutecznoscia ;)
Frankowski - bramki strzela, ale dla drugoligowcow (Rasiak tez potrafi duzo strzelac, co pokazal w Derby),
Brozek - jeszcze za mlody, ale .... pozyjemy, zobaczymy, no i oczywiscie lepszy nie jest :D:D
Jelen - hmmm, tylko ta jego skutecznosc 'nie ten tego' :D:D
zreszta on nie dawno gral w P.UEFA :) mogl sie pokazac, czemu nikt go nnie kupil ?? zaden lepszy klub ?? bo Wisla Plock jest kilka razy slabsza od Groclinu (a Rasiak tam strzelal wiecej goli, niz Jelen dla Wisly)
Reiss - no comment :D jego max. to 2.liga niemiecka :D:D
Kryszalowicz - j.w.

p.s. - na texty innych bajkopisarzy juz mnie sie nie chce odpowiadac :D

Pozdrawiam

Wróć do „Polska”