R jak Rasiak

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 13:51

czeher pisze:mozesz pisac co chcesz, ja i tak bede obstawal przy swoim !!!
Nie mam zamiaru Cie do niczego przekonywac, bardzo dobrze ze masz swoje zdanie, tylko popieraj je jakimis sensownymi (w miare) argumentami.
czeher pisze:a zobacz sobie jakie partie ostatnio rozgrywa reiss!!! np 2 ostatnie mecze
Czy jest na sali lekarz?? Stasiu, o czym ty mowisz?? przeczytaj swojego ostatniego posta jeszcze raz. Reiss jest lepszy bo zagral 2 dobre mecze? no pieknie. to Klatt tez jest lepszy bo strzelil kiedys Belchatowowi 3 bramki! slyszales? jezeli masz takie argumanty dawac, to juz nic nie pisz.
czeher pisze:ale ja GO CENIE barsdziej niz tego bylego "barana"
a ja bardziej niz Rasiaka cenie mojego kolege, co gra w IV lidze, bo i napic sie z nim czasem mozna. ale to nie znaczy ze jest lepszy.
czeher pisze:(derby county --> to inaczej barany)
wow!
czeher pisze:Zreszta nie dywagujmy zbytnio, moze juz w sobote okaze sie kto jest blizszy prawdy (nie ze reiss jest lepszy tylko czy rasiak jest beznadziejny czy nie!!!)
Chodzi Ci o reprezentacje? no tak, moze sie zdarzyc, ze ten beznadziejny Rasiak nie strzeli bramki, ktora zdobylby ten wspanialy Reiss, gdyby... dostal powolanie... no ale niestety poki co w kadrze graja najslabsi, wiec Reiss nie ma szans.
czeher pisze:a jezeli wyskoczysz z takim czyms
nie skacze przed obiadem...
czeher pisze:ze polska liga jest slaba
zalezy od punktu odniesienia...
czeher pisze:to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!
wow po raz drugi! to ja Ci sprzedam newsa, ze cala reprezentacja kiedys grala w polskiej lidze.
a obecna reprezentacja jest oparta na Wisle, ktora nieco odstaje od reszty naszej ligi. Bo nie wiem czy wiesz, ale oprocz zawodnikow Wisly nie ma nikogo z polskiej ligi w kadrze.

Wróć do „Polska”