F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post autor: Void » 01 wrz 2005, 14:44

RzuR pisze:na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...
Bardzo naciągana teoria, biorąc pod uwagę, że Chelsea wygrało decydujący mecz bardzo szczęśliwie i po ewidentnym błędzie sędziego :wink:
Emerald pisze:A ja chce w Barcelonie tylko tego o ktorym pisalem:) bo on jest lepszy od Giulego i idealnie pasuje do stylu gry Blaugrany.
Jeśli mówisz o Joaquinie to nie uważam, żeby był on lepszy od szybkiego i bramkostrzelnego Giuly'ego, który również świetnie pasuje do taktyki Rijkarda :roll:
Emerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
Jak na mój gust to Valdes jest świetnym bramkarzem, jednym z czołówki światowej i wspaniała przyszlosc jest jeszcze przed nim :)
A jeżeli on Ci nie wystarcza to kogo jeszcze chcesz - Buffona, Dide, czy może Casillasa ??? :lol:
Emerald pisze:Chcecie lewego obronce ktory pasuje do koncepcji gry??

Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny
To rzeczywiście niezly pomysl, ale Snipp ma rację z tym obywatelstwem. Ja cały czas podtrzymuję opinię, że na dzień dzisiejszy Barca ma dwóch dobrych graczy na lewą obronę i na razie nie powinniśmy szukać wzmocnien na tą pozycję
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2005, 15:03 przez Void, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”