Bardzo naciągana teoria, biorąc pod uwagę, że Chelsea wygrało decydujący mecz bardzo szczęśliwie i po ewidentnym błędzie sędziegoRzuR pisze:na tyle wielkie ze to Chelsea wyelimowalo Barce a nie odwrotnie...
Jeśli mówisz o Joaquinie to nie uważam, żeby był on lepszy od szybkiego i bramkostrzelnego Giuly'ego, który również świetnie pasuje do taktyki RijkardaEmerald pisze:A ja chce w Barcelonie tylko tego o ktorym pisalem:) bo on jest lepszy od Giulego i idealnie pasuje do stylu gry Blaugrany.
Jak na mój gust to Valdes jest świetnym bramkarzem, jednym z czołówki światowej i wspaniała przyszlosc jest jeszcze przed nimEmerald pisze:I chce tez nowego bramkaza bo Valdes to bramkarz ktory nie pasuje do tak klasowej druzyny jak Duma Katalonii.
A jeżeli on Ci nie wystarcza to kogo jeszcze chcesz - Buffona, Dide, czy może Casillasa ???
To rzeczywiście niezly pomysl, ale Snipp ma rację z tym obywatelstwem. Ja cały czas podtrzymuję opinię, że na dzień dzisiejszy Barca ma dwóch dobrych graczy na lewą obronę i na razie nie powinniśmy szukać wzmocnien na tą pozycjęEmerald pisze:Chcecie lewego obronce ktory pasuje do koncepcji gry??
Wpadl mi do glowy Maxwell z Ajaxu. Mlody, szybki, utalentowany, ofensywny