R jak Rasiak

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 01 wrz 2005, 15:39

Temat się ładnie rozkręcił :lol: Wszystkiego nie poruszę ale kilka postów szczególnie jednego użytkownika zasługuje na uwagę.
czeher pisze:WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
...
- NIEDZIELAN
...
...
- BROZEK
- JELEN
- REISS
Ten Niedzielan co nie pokazuje nic w NEC ? Ten co nic nie pokazywał w reprezentacji ? A może o innego chodzi ?
Ten Brożek, który pokazał się z bardzo dobrej strony ale dopiero w kilku spotkaniach ? Czy na tej podstawie już można z całą pewnością stwierdzić, że jest lepszy od Rasiaka (drewnianego :P ) ?
Ten Jeleń, który dobrze sobie radzi w polskiej lidze i nic poza tym a kolejki chętnych za granicą jakoś do niego nie ma ?
... teraz najlepsze!
Reiss! Taaaaaaaak! HALA REISS!
On jest naprawdę fenomenalno-kapitalny. Błyszczy w każdym meczu z przeciwnikiem godnym tych ludków podpierających sklepy monopolowe. W ogóle to co ja tutaj będe pisał. Dawka śmiechu już i tak przekroczyła wszelkie normy po przeczytaniu Twoich bajek.
czeher pisze:a jezeli wyskoczysz z takim czyms ze polska liga jest slaba, to ostatnio wieksza polowa reprezentacji gra lub do niedawna grala w polskiej lidze!!!
A może nie jest słaba :rotfl:
No i jeszcze ten podział na większą połowę i mniejszą połowę :lol2:
Wydawało mi się, że połowa to połowa ale jednak nie :lol:

Ogólnie czeher :brawo: i czekamy na więcej :rotfl:

--------------------
Odnośnie samego transferu Rasiaka to jestem niesamowicie zaskoczony, ale bardzo dobrze się stało. Spodziewałem się, że zostanie w Derby i dalej będzie strzelał a za rok może pojawi się okazja na grę w Premiership. Jak widać okazja pojawiła się już teraz i dobrze. Tottenham to dobra drużyna dla Grzesia. Nie należy do najsilniejszych ekip w lidze, ale mają dość dobry skład po ostatnich wzmocnieniach. Poza tym jest spora szansa, że Rasiak będzie grał jeśli już na początku pokaże dobrą formę. Mido jest zawieszony i trzeba to wykorzystać. Będzie musiał pewnie ciągle rywalizować o miejsce w składzie no ale w Pemiership nie ma lekko. Ciekawe co nasze najlepszege polskie drewno pokaże w konfrontacji z lepszymi zespołami. Mimo, że za nim nie przepadam to życzę mu jak najlepiej.

Wróć do „Polska”