Wygląd zewnętrzny

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Wygląd zewnętrzny

Post autor: Carbon » 12 mar 2017, 12:34

Reuzel Grooming Tonic
Spoiler:
Coś pięknego! Swoje kosztuje, ale wydaje mi się, że jest warte tej ceny. O co chodzi? A no bierzesz sobie kilka kropel tego specyfiku, rozsmarowujesz sobie po wilgotnych włosach, suszysz sobie pod zimnym strumieniem i oczywiście z jakąś dobrą szczotką albo najlepiej quiff-rollerem i dostajesz niesamowity efekt. Włosy nagle zyskują objętość, są miłe w dotyku i w ogóle nie czuć, żebyś coś na nich miał. Doskonały prestyler, najlepszy, jaki dotychczas miałem w swoich dłoniach. Starcza na bardzo długo, jak mówię, kilka kropel i masz takie efekty, a butelka ma 350ml, więc to naprawdę jest sporo.

Layrite Super Hold
Spoiler:
Mieszane uczucia mam. Przede wszystkim odstrasza mnie zapach - bukiet dziwnych kosmetyków, jeśli miałbym to do czegoś porównać, to zestawiłbym to z jakimś kokosem oblanym masą dziwnych chemicznych substancji. To o tyle minus, że zapach ten zostaje praktycznie na cały dzień, może niestety mieszać się z perfumami. Prócz tego ma strasznie dziwną konsystencję. Jest tak miękki, że można najmniejszym palcem przejść do spodu opakowania bez większego oporu. Taki trochę gęstszy żel. No ale tutaj poważne wady się kończą. Bo oferuje proste nakładanie i faktycznie dobry hold, który nie robi wcale tak wielkiej skorupy - no chyba, że nakładasz na mokre włosy, wtedy skorupa powstaje.

Wróć do „Hyde Park”