Jeśli Real sklada ofertye to wsyzscy negocjują o więcej bo Real ma kase. Każdy stara się wyrwac jak najwięcej a wiadomo jaka jest sytuacja w coniektórych klubach. Fajnie ze Sevilla ma jeszcze miesiac czasu na dokonanie transferu, ponieważ Real zaplacił klauzule. Ciesza mnie też słowa Ramosa który powiedzial że bedzie staral się udowodnić iż pieniądze nie zostaly wydane w bloto. I że nie ejst wart aż 27 baniek ale Del Nido nie póścil by go nizej, jeśli za Baptiste mielibyśmy placić klauzule to bymy wydali na to 62 mln...wydaliśmy 15 mniej. Z Robinho Real tez zaplacil klauzule którą posiadał Santos opiewala się ona na 50 mln z tym że prawa piłkarza byly podzielone na 3...agent, Santos oraz sam Robinho...Santos posiadał tyle praw że klazula wynosila 30 mln euro i tyle zaplacił Real...a z transferem Ramosa to ja myśle ze Floro zwlekał tyle aby zrobić nam niespodzianke, zrobił wiele szumu, i poraz kolejny chcial udowodnić ze na kupno zawsze jest czas...Mam nadzieje ze Ramos wkomponuje się w druzyne i będzie grał równie pięknie jak w Sevilli...A fakt że kosztował az 27 baniek to to byl mus Floro się uparł i dopioł swego. Del Nido by go nie puścił nizej...i hjeszcze rzekome podbijanie ceny przez biedniutka Barce