Europa chyli się ku ruinie

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Europa chyli się ku ruinie

Post autor: masacra » 26 mar 2017, 17:21

Nie wiem czym miałbym sie poczuc ''dotknięty'', bo mnie niczym nie uraziłes. Przeciez to co sobie tam myslisz o chrzescijanstwie i o Bogu to Twoja prywatna sprawa i nie mnie Ciebie w tym momencie ewangelizwoac. :wink:
Zagrywka z obrazkiem moze troche trąci internetowym trollowaniem ale przyznać trzeba, ze w 100% oddaje istote Twoich opowiesci o 9-latku czytającym Biblie i wątpiącym w sens istnienia Boga. Mozesz mnie nazwyac człowiekiem małej wiary albo naiwniakiem, jak wolisz, ale łatwiej jest mi uwierzyc w ''gadającego weża'' niz w 9letniego Czarnego Samaela czytającego Biblie i rozumiejącego co czyta. :) Tym bardziej,ze juz troche z Tobą na tym forum obcuje i nie trudno zauwazyc ze i teraz masz czasem problemy ze zrozumieniem tego co do Ciebie piszą. A przeciez nikt tu nie tworzy na poziomie autorow Biblii, a i Ty juz masz troche wiecej latek i wiecej szkół pokonczonych niz wowczas :)

Chciałem napisac cos wiecej ale tak jak patrze, ze wróciłes do przytykow o pochwałach prezia i kolanach Antka, to mi sie odechciało :)
Jak sobie chce z kims porozmawiac na takim poziomie to pisze do League. On jest w tym lepszy. :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”