Dobra mialem nie komentowac ale mam slaby charakter i pewnych rzeczy nie znosze.
Udajesz czy naprawde rozminales sie z inteligencja? jezeli to, ze napisalem, ze nie bede odpowiadal na Twoje posty bo prezentujesz za niski poziom, uznales za focha, to przykro mi. poprostu nie lubie jezeli ktos nie mogac znalezc argumentu (tudziez jakos sensownie sie odgryzc) rzuca hasla w stylu dzieci z podstawowki. ok, rozumiem, moze to jest Twoj styl, ale ja czegos takiego nie trawie i poprostu podalem Ci do wiadomosci, ze nie mam zamiaru z Toba rozmawiac. to nie jest branie do siebie, bo naprawde opinia jakiegos dziecka mnie najmniej obchodzi. ublizanie komus przez kabelek mnie nie rajcuje, ale sa rozni ludzie i ja to rozumiem. wiec zeby nie wypisywac epitetow pod Twoim adresem, poprostu zakonczylem to, co na dobra sprawe sie jeszcze nie zaczelo.Zico_FCI pisze:Nie bierz tego tak do siebie Jarzyna.
To nic osobistego.
Po prostu prosiłeś się. Ale to nie powód żeby fochy strzelac...
Ps. jezeli chcesz cos jeszcze napisac do mnie to sie nie wysilaj, bo tym razem to juz jest naprawde ostatni raz, kiedy Ci odpisuje. pozdro