Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 02 wrz 2005, 13:50

Do Jarzyny: Jak nie chcesz to nie odpisuj nikt Cię przecież nie zmusza. Na mojego poprzedniego posta wcale nie musiałeś reagować (a jednak odpisałeś)
Krzysztof Jarzyna pisze:poprostu nie lubie jezeli ktos nie mogac znalezc argumentu (tudziez jakos sensownie sie odgryzc) rzuca hasla w stylu dzieci z podstawowki.
Możesz mi wyjaśnić jakie ty w poprzednich kilku postach przedstawiasz argumenty (chociaż jeden).
Krzysztof Jarzyna pisze:moze to jest Twoj styl,
Pierwszy raz na tym forum zwróciłem się w ten sposób do innego użytkownika. Natomiast Tobie podobne odzywki zdarzają się bardzo często więc to raczej jest Twój styl.
Krzysztof Jarzyna pisze:ublizanie komus przez kabelek mnie nie rajcuje,
Pewnie, że nie. Ciebie rajcuje napinanie się przez kabelek i sypanie zupełnie zbędną ironią w każdym temacie mimo, że nic konstruktywnego to do tematu to nie wnosi.
Krzysztof Jarzyna pisze:wiec zeby nie wypisywac epitetow pod Twoim adresem, poprostu zakonczylem to, co na dobra sprawe sie jeszcze nie zaczelo.
A gdzie ja wypisywałem pod Twoim adresem jakieś epitety ?

To zdanie:Czy ty na prawdę nie wiesz kto cie zrobił ? (bo ja na pewno nie) Ma charakter zapytania a nie stwierdzenia więc wyzwiskiem tego nazwać raczej nie można. A tak po za ty to nie wiem czego się spodziewałeś zwracając się do mnie per „tato”.
Krzysztof Jarzyna pisze:Ps. jezeli chcesz cos jeszcze napisac do mnie to sie nie wysilaj, bo tym razem to juz jest naprawde ostatni raz, kiedy Ci odpisuje.
Jak to już wcześniej napisałem: "Rób sobie co chcesz Jarzyna..."

A teraz wracając do tematu:

Mnie poza sama zmiana (notabene bardzo dobry i jedyny sluszny wybor) cieszy jeszcze cos oprocz tego. A moze nawet przede wszystkim.
Mianowicie, mimowolne przyznanie sie calego zarzadu do bledu. I to juz wlasciwie po raz drugi (najpierw te nieszczesne bilety).
Oczywiscie wprost tego nie powiedzieli i zapewne nigdy z ich ust nie wyplynie wyrazenie "popelnilismy blad". Jest ono jak najbardziej wyrazeniem obcym w calym chyba ITI

Wróć do „Polska”