Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 02 wrz 2005, 14:15

*_For_zaza_Milan_* pisze:nawet może sie zastanawiec czy Rasiek lepiej nie trafił niż Żuraw i Boruc ? Jeśli chodzi o Champions League to na pewno nie ale liga jak najbardziej.
Z jednej strony tak, ale patrząc na to z perspektywy wielkości tych klubów, to raczej nie. Według mnie transferu Rasiaka oceniać jeszcze nie można, bo tak na prawdę jeszcze niczego nie pokazał. Zapowiada on tylko walkę o wysokie miejsce w lidze i miejsce w pierwszym składzie. :lol: Według mnie Jol chciał, by mieć do dyspozycji dwie pary napastników. Na tym to polega.

Jeżeli chodzi o porównywanie Tottenhamu do Celtiku, to trzeba przyznać, że ona zespoły się od siebie za wiele nie różnią. Tottenham od kilku dobrych lat jest w pierwszej dziesiątce Premiership, choć z takimi piłkarzami powinien być w czołówce. Celtic ma tak specyficzną sytuację, że jest w swoim kraju zawsze na topie, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma tam zbyt wygórowanego rywala, oprócz Rangerów.

*_For_zaza_Milan_* pisze: Powalczy i zaskoczy jestem pewne że lepiej nie mogł tak trafić. Jak wykorzysta gra głowa to już bedzie dobrze bo i Defoe i Mido nie są spacjalistami w tej kwesti a Premiership takimi napastnikami stoi.

Całkowicie się zgadzam, żaden większy klub od Tottenhamu się nim nie interesował. Mido jest stosunkowo wysoki, i czasem mu się uda głową coś ustrzelić, ale rzadko... i to jest problem napastników 'Spurs': nie wykorzystują wszystkich swoich atutów. :?

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”