kama_reda pisze:Cóż tutaj widać, że to ty się słabo orientujesz. Santa Cruz jest kontuzjowany, jednak zapewniam Cię, że na mecz z Juve będzie gotowy (chyba, że ponownie przytrafi mu sie kontuzja). I jak napisał Corinthians jest nieskuteczny, ale prezentuje się bardzo poprawnie. Pizarro jeszcze nie miał żadnej sutyacji w oficjalnym meczu podczas tego sezonu, więc nie wiem jak możesz twierdzić, że ich nie wykorzystuje Poza tym grał bardzo mało, drugim napastnikiem obok znakomitego Makaaya jest Santa Cruz. A Guerrero w sparingach prezentował się bardzo dobrze, był dynamiczny, podczas meczu z Legią było widać, że jest w formie, narazie jednak Magath nie daje mu szansy.
Co do Santa Cruza nie pisałem, że się nie wykuruje do meczu z Juve, ale że gra słabo. A Pizarro jeśli się nie mylę to grałw ostatnim meczu z Hertha???czyli jednak ni za dobry z ciebie kibic Bayernu i sam sie nie orientujesz.Mecz z Hertha widziałem ty raczje nie więc zapewniam cie, że Pizarro słabio się prezentuje ...Gdyby nie szczesliwy strzał Ballacka i rykoszet mielibyści ekłopoty ze zwyciestwem.... Co do sparingów to nie wypowiadajmy się bo one o niczym nie świadczą, a mecz z Legia wrażenia na mnie nie robi...skoro słaby szwajcarski klubik wbija Legi 4 bramki a Bayern 3 to o czym mówimy?Jeśli Guerrero zagra w oficjalnym meczu w Bundeslidze i strzeli ze 2 bramki to będzie mozna mówić, że gra bardzo dobrze.
Juventus gra z bardzo wymagającymi rywalami, chociażby z Barceloną.Ale nie chce oceniać narazie gry Juve, bo na to za wcześnie...jeden mecz to mało. Bayern już sie rozkręcił ale mnie na kolana swoja grą nie rzuca.