Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1512
Kibicuję: Inter Mediolan

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: coco » 15 kwie 2017, 20:24

orzeu pisze: Wydaje mi się, że jeśli teraz nie zrobimy jakiejś wielkiej serii zwycięstw, co jest mało prawdopodobne, to Pioli po sezonie odejdzie.
i tak odejdzie, tutaj głównym zarzutem jest brak dobrych wyników z Napoli, Juventusem i Romą, oraz 4 mecze bez wygranej, to jest dołek z którego nie wie jak wyjść. Ja od początku byłem za Piolim, zastał burdel, dał entuzjazm i kawał czasu to szło, niestety nadszedł moment słabości i trener jego pokroju nie umie sobie z tym poradzić, analogiczna sytuacja miała miejsce w Lazio. Kalendarz ma przesrany, bo Fiorentina jaka jest taka jest, ale jak mają swój dzień to mogą nas stłamsić. Napoli to wiadome, ciągle walczy o 2 miejsce, żeby nie grać w eliminacjach, na dokładkę jeszcze Lazio z ograniem którego Pioli ma zajebiste problemy.

Można mówić wiele, o burdelu o braku przygotowania, o brakach jakościowych, ale widać jak na dłoni jakim trenerem mimo wszystko był Mancini, gość zanotował 10 porażek w zeszłym sezonie z gorszym składem a skończył na 4 pozycji, przyszedł za niego młody zdolny i poległ, przyszedł stary wyga i polegnie, co jak co ale jednak z Mancinim byłoby lepiej.
orzeu pisze: Moja osobista opinia? Jeżeli to nie będzie trener z topu, ktoś z trójki Conte, Simeone, Spaletti, to już wolałbym zostawić Piolego.
Spalletti w moim mniemaniu nie jest trenerem z topu, ale rozumiem pobudki, którymi się kierujesz, dla mnie Conte i Simeone są abstrakcją, no chyba że Cholo wygra LM, więc Spall to najlepsze co nas może spotkać.

Wróć do „Włochy”