Nie był potrzebny, był przydatny. Spursi mają niezły atak i uważam, że Rasiak będzie grzał ławę. Może dostanie szansę, a czy ją wykorzysta to się okaże.Dombroś pisze:Jeżeli ktoś mówi że Rasialdino nie jest tam potrzebny to albo się myli albo nie lubi Grześka.
Ja też wiem. po to żeby grał w razie kontuzji któregoś z napastników z pierwszego sładu.Dombroś pisze:Tak naprawde to tylko działacze Tottenhamu wiedzą po co im Polak.
Rzeczywiście żaden. Mógł przejść do Chelsea i grać.Dombroś pisze:Moim zdaniem to żaden problem że Rasiak ma potencjalnie "silniejszych" konkurentów w napadzie.
Czyli mamy rozumieć, że strzelenie kilku bramek w Premiership to żaden problem?Dombroś pisze: Jeżeli dobrze wkomponuje się w zespół, będzie wypełniał dobrze wskazówki dostane przez trenera i strzeli pare bramek to nie będzie mósiał martwić sie o miejsce w składzie..
Bardzo się cieszę, że mamy gracza z pola w barwach klubu z Premieship. Mam nadzieję że Rossi dostanie kilka szans i na MŚ pokaże klasę. Nie ma co liczyć na występy w pierwszym składzie już teraz, bo gra się za umiejętności, których jak narazie Polakowi brakuje do Defoe czy Mido. Wszystko może się jednak zmienić, choć szczerze wątpię, aby Rasiak był kiedyś pierwszym napastnikiem Tottenhamu.