F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: FRYDERYK SZOPEN » 17 kwie 2017, 10:59

MazurXIII pisze: A to Morata był zmuszony do powrotu do Realu? Pierwsze słyszę.
tak jednym okiem pamietam ze szefuncio juventusu cos tam gaworzyl, ze jak madryt wplaci klauzule wykupu to oni (juventus) nie beda mieli nic do gadania. a i sam morata dla FourFourTwo: "Gdyby Real nie miał opcji odkupienia mnie, to jedynym sposobem, by mnie wyciągnąć z Turynu, byłoby wywiezienie mnie siłą". ta legendarna "wola zawodnika" rozbija sie o to jaka umowe zawodnik podpisal. jesli jets parafka to jest i nie zmienisz tego. gdy podpiszesz z bankiem umowe na splacanie kredytu to mozesz miec nawet wole boską a i tak musisz splacac. skoro dyrektor sportowy mowi "Tak" to zakladam ze on wie od ciebie lepiej co jets na umowie.

co do gerarda osobiescie temat jego powtoru mnie klepie, bo nie jest to pilkarz z mojej bajki. nie przepadam za boiskowymi samolubami, a on takowym jest.
natomiast bezdyskusyjna jest kwestia ze czwarty do brydza jest potrzebny i nie jest istotne to czy jets msn, bwm czy ibm. w dzisiejszym futbolu przepakowana kadra juz dawno nie jets zadnym problemem.
MazurXIII pisze: Swoją droga ciekawie to u was wygląda - nie ma jeszcze nowego trenera a już jest mowa o statusie nowego zawodnika w zespole.
ciekawie dla kogos kto nie ma okreslonego profilu, ale dla idealnie dzialajacego klubu tak to powinno wlasnie dzialac. o transferach decyduje nie trener ktory raz jest taki raz inny ale filozofia klubu a za ktora odpowiedzialna jest dyrekcja sportowa.

Wróć do „Hiszpania”