Pojedynki grafików

PrymusFCB
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: PrymusFCB » 02 wrz 2005, 23:55

tez zaglosuje, przy kazdym miejscu dodam cos od siebie!!!!
14 - Dosmen - najlepsza praca moim zdaniem, zajebisty render, fajny efekt na tle,moim zdaniem nie potrzebny efekt na czcionce(mowie o tych kwadratach) widzialem inne sigi na www.soccer-art.co.uk i koles jest dobry potwierdzil to!!!!
13 - Tomi - ladny sig, podoba mi sie pomysl z dowma kolorami i "wblendowany" steven w tle, jedno do czego moge sie przyczepic to jakos rendera, ale oglonie bardzo dobra praca!!!!!
12 - wazi - no wypas sig, dobry pomysl z "kreskami: i fajne logo bayernu, sprobuj nakladac jakies efekty na render, na bastania, moze gaussian blur albo motion blur od razu beda lepsze towje sigi, takie mopje zdanie:)
11 - RoRo - dobry sig, fanjy render i tlko,, osobiscie kreski mi sie tu nie podobaja, moim znadiem powinny byc pod glownym renderem, nie powinno byc ich iwdac na twarzy vieriego!!!!
10 - Zico FCI - fajne tlo, nie podoba mi sie efekt na herbie,
9 - smitu - bardzo prosty sig, ale protota jest piekna:):):):)
8 - fetko - dobre tlo, bardzo dobry render, popracuj na czcionka!!!!
7 - Gomez - pierwszy raz widze tak skonsrtuowany sig, fajnie wyszlo!!!
6 - pasztet - dobry sig, dobry efektt na renderze, fajny text
5 - bobi - zupelnie jak moje pierwsze sigi, tez czesto uzywalem quater glow na renderze i tej ramki na napis:):)wspomnienia!!!dobre rozmieszczenie i zagospodarowanie przestrzeni:):)
4 - BartekTS - nie wiem co sie stalo po lewej stronie siga, dobry render, bedzie lepiej!!!
3 - DuDu - jak dla mnie w tle sie nic nie dzieje, mam takie skrzywienie ze musze miec tlo ktore zjamuje uwage, ciekawy pomysl!!!
2 - Bonso - za duzo sie nie napracowales!!!
1 - PrymusFCB - koles daj sobie spokoj z tymi sigami, wez moze rodzine zaloz, albo idz na kurs spawania, lepszy pozytek bedzie!!!

Wróć do „Wracając Do Meritum”